Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
21°C
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
21°C

Megfogyatkozva, de még elszántabban

2012. szeptember 22. 11:20
Hétfőn (18:30) a bajnokságot remekül kezdő Colorspectrum Aramis látogat a legutóbbi két bajnokiját elveszítő veszprémiekhez a futsal élvonalban.

Ismét hazai pályán szerepel futsalcsapatunk, amely szombathelyi kirándulása során több veszteséget is elszenvedett. Kasza és Finta egy-egy mérkőzéses eltiltást kapott piros lap miatt, Sárdi kapus pedig megsérült. Így a klub a harmadik számú hálóőr, Jónás mellé kénytelen volt valakit szerződtetni. Szerencsére segítségükre sietett a Veszprém FC és Varga Tamás, így a rutinos portással kiegészülve várhatják a hétfői mérkőzést.


archív fotó

Mint ismert, Németh Gábor és Tóth Gábor tanítványai két döntetlennel kezdtek az NB I-ben a Berettyóújfalu (1–1), majd a MAFC (6–6) ellen, ám ezt követően simán kikaptak a Szeged vendéglátójaként (0–5), s Szombathelyről is pont nélkül távoztak (6–4).

A budaörsi együttes a nyitó fordulóban hazai pályán ütötte ki a MAFC gárdáját (5–0), majd 3–3-as döntetlent ért el Szegeden, legutóbb pedig 9–6-re múlta felül a szombathelyi Haladást.

– A szakmai stáb kielemezte az elmúlt mérkőzést és a héten folyamatosan igyekeztünk javítani a hibákat mind védekezésben, mind támadásban. Csapatunk egységes és lelkileg erős, így készül az első győzelmének megszerzésére, ami látszik, hogy csak teljes erőbedobással születhet meg – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető a klub hivatalos oldalán.

A klub minden szurkoló buzdítására számít, mert a hétfői bajnokit követően egy hosszabb pihenő (válogatott szünet és szabadnap) következik, s legközelebb csak október 29-én láthatják újra a csapatot hazai terepen.

Hír még a mieink háza tájáról, hogy az FCV a Magyar Kupában a szombathelyi Admirállal mérkőzik meg, így ismét izgalmas csata várható ott is.

Futsal NB I, 5. forduló:
Szeptember 24. (hétfő) 18:30
1. Futsal Club Veszprém–Colorspectrum Aramis
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.