Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
17°C
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
17°C

Futsal: a hajrában bukott az FCV

2012. szeptember 17. 20:46 // Forrás: futsalveszprem.hu
A két piros lapot is begyűjtő veszprémiek 6–4-re kikaptak Szombathelyen az élvonalbeli futsal-bajnokság negyedik körében.

A meccs elején érződött a nagy tét, mindkét csapat a stabil védekezésre helyezte a hangsúlyt és abból igyekezett támadásokat vezetni. Az első találatot a hazaiak szerezték a 6. percben, sőt a 9. percben tovább növelték előnyüket. Szerencsére a veszprémiek tudtunk váltani, akik Szabadfi találatával szépítettek, sőt Finta egyenlített is rá egy percre. Sajnos az ág is húzza csapatunkat: Sárdi egy kijövetel után sérülten bicegett le a pályáról. A hazaiak egy szögletvariáció után ismét előnyhöz jutottak, amit Vas határozottságának köszönhetően sikerült egalizálni. A szünet előtt egy vétlen kezezést piros lappal „jutalmazott” a bíró (Kasza Viktornak kellett előbb pihenőre vonulni) és ezzel komoly indulatokat keltett a pályán és azon kívül. A sérült Sárdi Máté állt vissza a kapuba és igyekezett hárítani a lövéseket. Az emberelőnyös helyzetet az utolsó másodpercekben értékesítette a HVSE.


archív fotó

A második félidőben kiegyenlített játék folyt és Vas révén sikerült egyenlítenünk. A hazaiak ezután fokozott rohamokat indítottak, de az FCV a régi masszív védekezését idézve küzdött becsülettel, sőt gólszerzési lehetősége is adódott. A 36. percben egy szintén vitatható szabadrúgást ítéltek a játékvezetők, amit Jáger Sándor értékesített. A mieink nem adták fel és mindent megtettek az újabb egyenlítésért (kapus helyett az ötödik mezőnyjátékost küldték a pályára), de végül nem sikerült, sőt még egy gólt is kaptak.

Futsal NB I, 4. forduló:
Haladás VSE–1. Futsal Club Veszprém 6–4 (4–3)
Haladás: Sipos – Kottán, Horváth P., Halmos, Czeglédi. Csere: Jurak (kapus), Joó, Egle, Bagó, Bánfalvi, Jáger, Koronczai. Vezetőedző: Pálmay Tamás.
Veszprém: Sárdi – Bényi, Finta, Bakay, Szabadfi. Csere: Kasza (kapus), Pálfi, Tar, Hazuga, Vas, Farkas, Weisz. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Jáger (6., 36., 40.), Horváth P. (9.), Czeglédi (12.), Kottán (19.), ill. Szabadfi (10.), Finta 11.), Vas (15., 23.).
Sárga lap: Bagó (39.), ill. Weisz (34.), Szabadfi (40.)
Piros lap: Kasza (18.), Finta (39.)

– Összességében a semleges néző számára rendkívül változatos mérkőzés volt, de a játékvezetői döntés befolyással volt az eredményre. A küzdeni akarásunk végett az egy pontra rászolgáltunk volna – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető a klub honlapján.

A mérkőzés előtt írtuk: Javulni kell az első győzelemhez

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.