Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
21°C
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
21°C

Javulni kell az első győzelemhez

2012. szeptember 16. 17:23
Két döntetlen után a hét elején elszenvedte első vereségét a megyeszékhely futsal alakulata az NB I-ben. A Szeged elleni fiaskót (0–5) követően hétfőn (18:15) Szombathelyen javíthat a társaság.

– Nincs mit szépíteni, sajnos beleszaladtunk a pofonba a Szeged ellen. Abszolút megérdemelten nyertek a Tisza-partiak, akik remek napot fogtak ki, mi viszont nagyon régen játszottunk ilyen gyengén – kezdte a visszatekintést önkritikusan Németh Gábor.

A veszprémiek vezetőedzője megjegyezte: több rossz egyéni teljesítményt is látott a mieinknél, ám úgy véli, hogy csapatként mondtak igazán csődöt. Hozzátette: levonták a következtetéseket, amely szerint jobban oda kell figyelni a védekezésre, s a helyzetkihasználás terén is javulni kell.

A csorbát hétfőn (18:15) az eddig két meccsen pont nélküli Haladás VSE otthonában köszörülheti ki az újonc FCV.

– Ahogy korábban is mondtam, minden meccsen vért kell izzadnunk, s ez egyre inkább kezd bebizonyosodni. Úgy vélem, hogy Szombathelyen is elsősorban a magunk játékára kell odafigyelnünk, ha ezt megvalósítjuk, jó eredményt érhetünk el. A felkészülés során két alkalommal is legyőztük őket. Azokból a meccsekből is próbálunk tanulni, s szeretnénk úgy felépíteni a taktikát, hogy az ezúttal is győzelemre vezessen. Ehhez persze egyénileg is sokkal jobb teljesítményt kell nyújtanunk – húzta alá a tréner.

A szakember úgy véli, hogy a remek képességű játékosokból álló ellenfél jelenlegi helyezése nem reális a tabellán. Figyelmeztetett, hogy a társaság hazai eredményei tekintélyt parancsolnak, a tavalyi kiírásban ugyanis kevesen távozták három ponttal a vasi megyeszékhelyről.

Futsal NB I, 4. forduló:
Szeptember 17. (hétfő) 18:15
Haladás VSE–1. Futsal Club Veszprém
Aréna Savaria

Zatkalik Dávid
Kovács Bálint
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.