Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
15°C
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
15°C

Veszprém–Szeged: a cél az első győzelem

2012. szeptember 9. 12:21
Idénybeli első győzelmére hajt az 1. Futsal Club Veszprém a Szeged ellen az első osztályú bajnokság hétfői (18:30) meccsén.

Két meccsen két döntetlen az újonc bakonyiak mérlege a futsal élvonalban. A gárda az első fordulóban óriási bravúrral ért el 1:1-es döntetlent a tavalyi bajnoki ezüstérmes, Magyar Kupa-győztes Berettyóújfalu ellen, a második körben pedig négygólos hátrányból felállva mentett pontot (6:6) a MAFC otthonában.

– A Berettyóújfalu ellen előre aláírtam volna az ikszet, s így utólag is nagy sikerként könyvelem el az eredményt. A találkozó alakulását tekintve a MAFC elleni döntetlen is jónak mondható, az összecsapás pedig tanulságos számunkra, hiszen a pozitív és a negatív oldalunkat megmutattuk. El kell hinnünk, amit eddig is hangoztattam, hogy az NB I más dimenzió, itt minden meccsen vért kell izzadni minden egyes gólért, pontért – foglalta össze a bajnokság eddigi tapasztalatait, Németh Gábor vezetőedző, majd az eddig látottak alapján megállapította, hogy erőnlétben, dinamikában és küzdőszellemben nincs problémája a társaságnak, taktikailag azonban még rengeteget kell fejlődniük.

Hétfőn (18:30) a tavaly év egyik meglepetéscsapata, a Szeged látogat a Március 15. utcai sportcsarnokba. A veszprémiek célja ennek ellenére nem lehet más, mint az idei első bajnoki diadal.

– A győzelmet célozzuk meg a Szeged ellen. Nehéz dolgunk lesz, de véleményem szerint leküzdhető az akadály. Ellenfelünk összeszokott társaság, amely idén már a második idényét kezdte az élvonalban. Az NB II-es és az NB III-as labdarúgócsapattal való együttműködésüknek köszönhetően, jól átfedik a nagypályás játék és a futsal közötti hézagokat, s ebből is tudnak meríteni. A tavalyi évben itt jártak a Magyar Kupa négyes döntőn, amikor is nagyon jó csapat benyomást tették ránk, fel kell tehát kötnünk a felkötni valót – húzta alá a szakember.

A tréner végül megjegyezte: szeretné, hogyha tanítványai hazai pályán mindig mindent kiadnának magukból, s így a közönség támogatása mellett mindenki ellen képesek lennének a jó eredményre. Hozzátette: azt akarják elérni, hogy az ellenfelek Veszprémbe érkezve oroszlánbarlangban érezzék magukat .

Futsal NB I, 3. forduló:
Szeptember 10. (hétfő) 18:30
1. Futsal Club Veszprém–UTC Futsal Team Szeged
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok

Zatkalik Dávid
Kovács Bálint
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.