Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
15°C
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
15°C

Mínusz négyről ikszeltek a futsalosok

2012. szeptember 3. 22:35 // Forrás: futsalveszprem.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém – Bényi mesterhármasával – 5:1-es hátrányból fordított a vendéglátó MAFC ellen az NB I hétfő esti meccsén.

Remekül indult a mérkőzés, hiszen csapatunk a 4. percben egy begyakorolt figura végén Szabadfi jóvoltából megszerezte a vezetést. Sőt, a mieinknek – erős nyomás alatt tartva a hazai kaput – több lehetősége is adódott, kezükben tartották a mérkőzést.

A 9. percben egy veszélytelennek gondolt szituációból egyenlített a hazai csapat, ami sajnos visszavetette a mieinket és lendületbe hozta a MAFC-ot. Az első játékrész második felében 5 perc alatt további 4 gólt kaptunk és így 5:1-es eredménnyel vonulhattunk pihenőre.

A szünetben edzőink igyekeztek rendet tenni a fejekbe és kapuscserével is frissítették az FCV-t.

A második félidőben a biztos vezetés tudatában a hazaiak igyekeztek tartani a labdát, a mieink becsülettel küzdöttek. A 31. perctől igazi futsal mérkőzés kerekedett, amikor Bényi lövése vágódott a kapuba a felső lécről. Sajnos hamar jött a válasz és így 6:2-es vezetésnél elveszni látszott a mérkőzés.

Szerencsére csapatunk megmutatta, hogy tud küzdeni és Sárdi remek védései is visszaadták az önbizalmat az FCV-nek. A 34. és 35. percben Bényi vette be a hazaiak kapuját (egyiket büntetőből). Óriási erőket mozgósítva jött Finta és a 36., 38. percben lőtt góljaival egalizálta az eredményt. A hazaiak két tízméterest is kaptak a hátralévő 2 percben, de Sárdi Máté a helyén volt és remekül hárította őket.

Futsal NB I, 2. forduló:
MAFC–1. Futsal Club Veszprém 6:6 (5:1)
MAFC: Gramsperger – Csernai, Szabó Z., Öreglaki, Sivák. Csere: dr. Varró (kapus), Rajnay, Máthé, Fazekas, Kertész, Andorka, Munkácsi. Vezetőedző: Csernai Gábor László.
Veszprém: Kasza – Bényi, Finta, Bakay, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Pálfi, Tar, Hazuga, Vas, Farkas, Weisz. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Szabó Z. (9., 31.), Kertész (13.), Csernai (16., 18.), Gremsberger (17.), ill. Szabadfi (4.), Bényi (31., 34., 35.), Finta (36., 38.)

– Összességében keretbe foglaltuk a mérkőzést, ahol az első és az utolsó 10 percben bizonyítottuk, hogy számolni kell velünk az NB I-ben is. A köztes időben kiütközött a rutintalanságunk, ami sok munkával javítható – nyilatkozta Rajki Tamás üfyvezető a klub hivatalos honlapján.

A veszprémieknek a következő fordulóban se lesz könnyebb dolguk, hiszen szeptember 10-én (hétfőn) 18.30-tól a tavalyi meglepetéscsapatot, az Újszegedi TC-t fogadják a Március 15. utcai sportcsarnokban.

vehir.hu
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.