Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 13. Szervác
Veszprém
10°C
2024. május 13. Szervác
Veszprém
10°C

Bajnok a futsalcsapat!

2012. április 30. 21:57 // Forrás: futsalveszprem.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém 8:3-ra nyert a Keszthely vendégeként, s két fordulóval az idény vége előtt elhódította az NB II Nyugati csoport bajnoki címét.

Fennállásának első évében sikerült megnyerni az NB II-es bajnokságot az FCV-nek. A Keszthely elleni magabiztos sikerrel két fordulóval a bajnokság vége előtt matematikailag is bajnokcsapat a Veszprém.

Álomszerűen kezdődött a mérkőzés, hiszen Bényi már a 10. (!) másodpercben jelezte a hazaiaknak, hogy csapata a bajnoki címet jött ünnepelni Keszthelyre. A gyors találat megadta a mérkőzés alaphangulatát és szórakoztató, gól gazdag mérkőzést láthattak a szurkolók. A második találatunk egy szép támadás végén támadás végén született, amikor is Pálfi higgadtan helyezett a kapuba. Szerencsére csapatunk nem vett vissza a lendületéből és meghozta eredményét a Németh-Tóth edzőpáros letámadásos taktikája. Finta kiharcolt egy büntetőt, melyet magabiztosan értékesített. A következő találat öngólból született és a félidő végére Isti tette fel a koronát. Ekkor már érezni lehetet, hogy a mai napon bajnoki aranyat ünnepelhet a csapat.


archív fotó

A második játékrészben a hazaiak is megmutatták, hogy tudnak futsalozni és két gyors találattal ismét nyílttá tették a mérkőzést. De az FCV bajnokesélyeshez méltó módon, ismét nagyobb sebességre kapcsolt és Pálfi, Csejtei és Finta újabb találataival bebiztosította a győzelmet és ezzel a 2011/12-es bajnokság aranyérmét.

Futsal NB II Nyugati csoport, felsőházi rájátszás, 8. forduló:
KHSC-Victoria Sport–1. Futsal Club Veszprém 3:8 (2:5)
Keszthely: Osbáth – Szabó Sz., Németh A., Komoroczi, Páli. Csere: Péter, Schleinig, Németh B. Vezetőedző: Németh István.
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Hazuga, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Finta, Pálfi, Tar, Csejtei, Korcsmár, Vingelman. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Komoróczi (9.), Németh (18.), Szabó Sz. (23.), illetve Bényi (1.), Pálfi (4., 31.), Finta (10., 38.), Páli (11. – öngól), Korcsmár (17.), Csejtei (38.).

– Gratulálunk a csapatnak, mely a Keszthely elleni szuper játékkal méltóképp rászolgált a bajnoki elsőségre. Minden szurkoló, csapatvezető és szimpatizáns nevében gratulálunk a csapatnak – nyilatkozta Rajki Tamás a futsalveszprem.hu oldalon.

A bajnokavatás május 9-én (szerdán) 20.30) lesz a Vasas ellen a Március 15. utcai sportcsarnokban.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. tegnap 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.