Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 12. Pongrác
Veszprém
18°C
2024. május 12. Pongrác
Veszprém
18°C

Az Aramis sem jelentett akadályt

2012. április 23. 22:17 // Forrás: veszpremfutsal.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém szélsebesen robog a bajnoki cím felé. Bényiék ezúttal Budaörsről hozták el a három pontot az NB II Nyugati csoport felsőházi rájátszásban.

Az NB I-es mérkőzés után lépet pályára a veszprémi csapat Budaörsön, ahol langyos első félidő után, lendületesebb második félidei játékkal szerezték meg a győzelmet.

Mindkét csapat bátran, lendületesen kezdte a mérkőzést, több kapura lövést is láthattak a kilátogató nézők. A 6. percben Tar bombája megpattant egy védőn és ezzel megszerezte az FCV a vezetést. Az első félidőben további két találat született (egy-egy mindegyik oldalon), így 1:2-es eredményt értékelhettek a szurkolók a félidőben.


archív fotó

A második játékrész egy fokozattal nagyobb iramban zajlott, Kasza Viktor egyéni akciója végén Hazuga növelte a bakonyiak előnyét. A végeredményt Bényi állította be két találattal.

Futsal NB II Nyugati csoport, felsőházi rájátszás, 7. forduló:
Colorspectrum Aramis-Illyés–1. Futsal Club Veszprém 1:5 (1:2)
Aramis: Soós – Farsang, Sajbán I, Gorjánácz, Bálint. Csere: Réti (kapus), Sajbán II, Gergely, Panda, Németh A., Milák, Ragadics. Vezetőedző: Németh Antal.
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Hazuga, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Véber, Pálfi, Tar, Csejtei, Korcsmár, Vingelmann. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Sajbán II (18.), illetve Sajbán (6. – öngól), Szabadfi (16.), Hazuga (23.), Bényi (31., 40.).

− Magabiztos 5:1-es győzelmünkkel újabb lépést tettünk végső célunk felé. A csapat annyit adott ki magából, amennyi a győzelemhez szükséges volt − összegzett Rajki Tamás ügyvezető a klub oldalán.

Jövő hétfőn (20 órakor) Keszthelyen folytatódik a rájátszás.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. ma 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. tegnap 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.