Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 12. Pongrác
Veszprém
17°C
2024. május 12. Pongrác
Veszprém
17°C

Nagy lépés a bajnoki cím felé

2012. április 19. 22:21 // Forrás: futsalveszprem.hu
A vendéglátó Veszprém 6:1-re legyőzte a Fradit a másodosztályú futsal-bajnokság felsőházi rájátszásában. Az FCV előnye így már négy pont a tabella élén.


A galéria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Csapatunk az első perctől kezdve remek felfogásban, magabiztos játékot mutatott és egy pillanatig nem hagyott kétséget a mérkőzés kimeneteléről. Az első, lélektanilag fontos találatot Korcsmár szerezte, aki látványos sarkazással jutatta a kapuba a labdát. Tovább tartott az FCV lendülete, amely sorra alakított ki helyzeteit. A 14. percben egy öngól révén tovább nőtt a hazai előny. A félidő vége előtt az FTC levitte a kapust, mely megbosszulta magát, mert egy labdaszerzés után Bényi ívelt higgadtan a kapuba. Megnyugtató 3:0-s eredménnyel vonult félidei pihenőre a vendéglátó.

A szünetben az egyre népszerűbb Angel Chearleeders csapata szórakoztatta a lelkes publikumot.

A második játékrészben folytatódott a Veszprém meggyőző mezőnyfölényé, a remek napot kifogó Kasza kapuson nem tudtak kifogni a Ferencváros lövései. A 27. percben egy remek támadáskombináció végén Hazuga „varrta fel” a felső sarokba a labdát. Kezdet alakulni a fesztivál hangulat, a nézők remek támadásoknak tapsolhattak. Szabadfi is megmutatta lövő technikáját és egy labdaszerzés után a jobb felső sarokba ragasztotta a labdát. Tar tette fel a koronát saját és a csapat teljesítményére a 33. percben, a félpályáról csavarta a kapuba a labdát. Az FTC a hat találatunkra eggyel tudott válaszolni a 39. percben. A lefújás pillanatában imponáló 6:1-es eredményt mutatott a kijelző.

Futsal NB II Nyugati csoport, felsőházi rájátszás, 5. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Ferencvárosi TC 6:1 (3:0)
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Hazuga, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Véber, Pálfi, Tar, Csejtei, Korcsmár, Vingelmann. Vezetőedző: Németh Gábor.
Ferencváros: Kovács Á. – Kozó, Huszty, Kun, Csordás. Csere: Graese (kapus), Lengyel, Bogár, Suth, Balán. Vezetőedző: Kun Gábor.
Gólszerzők: Korcsmár (5.), Balán (14. – öngól), Bényi (20.), Hazuga (27.), Szadfi (29.), Tar (33.), ill. Kun (39).

– Összességében teljesen megérdemelten nyertük meg ezt a roppant fontos mérkőzést és így négy ponttal (amennyiben megkapjuk hivatalosan a Keszthely elleni mérkőzést, akkor hét ponttal) vezetjük a tabellát a Ferencváros előtt. A csapat igazi egységet mutatott, és mindenki a maximumot nyújtotta a pályán. Finta betegség miatt hiányzott, innen is jobbulást kívánunk neki – nyilatkozta Rajki Tamás ügyvezető a futsalveszprem.hu oldalon.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. ma 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. tegnap 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.