Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kiváló főpróba

2012. április 12. 8:42 // Forrás: veszpremfutsal.hu
A hétvégi Magyar Kupa négyes döntőre készülő futsalosaink 7:0-ra verték a vendég Külker együttesét az NB II felsőházi rájátszásában.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A kezdő sípszótól látszott, hogy a mérkőzés kimenetele egyértelmű, hiszen az FCV irányította a mérkőzést. Az első találatot Tar jegyezte egy szép egyéni akció után. Az első játékrészben Vas és Hazuga növelte az előnyt, így 3:0-val vonultak a csapatok pihenőre. A vendégcsapat elvétve veszélyeztette a mieink kapuját, de akkor is a helyén volt a remekül védő Sárdi Máté.

A veszprémiek a szünetben kvízjátékot rendeztünk, melynek alkalmával a kilátogatók jegyeket nyerhettek a hétvégi kupadöntőre.

A második játékrészben sorra dolgoztuk ki a helyzeteit a Veszprém, de az utolsó passzoknál rendre hibáztak, így a 34. percig kellett várni a 4. találatra, mely Korcsmár nevéhez fűződik. Három perc múlva ismételt ő talált be, majd az utolsó két percben Tar és Korcsmár állította be a végeredményt.

Futsal NB II Nyugati csoport, felsőházi rájátszás, 5. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Külker SC-Dupont 7:0 (3:0)
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Hazuga, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Pálfi, Finta, Tar, Vas, Korcsmár, Vingelman. Vezetőedző: Németh Gábor.
Külker: Baráth – Hegyi, László, Jáky, Barnácz. Csere: Szűcs, Zsidai.
Gólszerzők: Tar (4., 39.), Vas (8.), Hazuga (17.), Korcsmár (34., 37., 38.).

– A Dupont a kevés cserelehetősége miatt fokozatosan fáradt és ez rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Vontatott, lassú mérkőzés volt, a pozitívum a győzelem és az, hogy sikerült sérülés nélkül megúsznunk az összecsapást. Bemelegítésnek jó volt a hétvégi Berettyóújfalu elleni elődöntőre – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető a klub oldalán.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.