Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Kiváló futsal-siker

2012. április 5. 23:51 // Forrás: futsalveszprem.hu
A Veszprém 5:3-ra nyert a Vasas II vendégeként a másodosztályú futsal-bajnokság csütörtök esti meccsén.

Első osztályú színvonal és „érdekes” játékvezetés jellemezte a két csapat összecsapását.
Csapatunk remek, taktikus játékkal múlta felül az NB I-es játékosokkal megerősített Vasast.

Remek felfogásban kezdtek a csapatok, mindkét együttes a támadójátékra helyezte a hangsúlyt. Óriási taktikai csata folyt a küzdőtéren, mely sportszerű keretek között zajlott, s mindkét oldalon adódtak lehetőségek a gólszerzésre. Az első találatot a legjobbkor szerezték a veszprémik, a játékrész 20. percében egy oldalról belőtt labdára Vas érkezett remekül és szerezte meg a vezetést az FCV-nek. A félidőben a szurkoló hasonló nehéz, de izgalmas mérkőzésre számítottak.


archív fotó

A második játékrészben hasonló intenzitással folytatódott a derbi. A 25. percben egy megpattanó lövés után egyenlített a hazai alakulat. Németh Gábor együttese – bizonyítva tartását – nem zavarodott össze, sőt, Tar (30. perc) élményszámba menő találattal ismét minket jutatott előnyhöz. A vezetés tudatában taktikusan játszottak a bakonyiak, egy kiállítás utáni emberelőnyös szituációt Finta váltott gólra a 32. percben. A kétgólos vendég előny miatt a Vasas levitte kapusát és így próbált emberelőnyös szituációkat kialakítani. Csapatunk remek védekezéssel a 35. percig tartotta magát, de ekkor sikerült a szépítés a hazaiaknak. A 38. percben eldőlt a mérkőzés. Egy újabb kiállítás után Finta kétszer is eredményes tudott lenni, így beállította az 3:5-ös végeredményt.

Futsal NB II Nyugati csoport, felsőházi rájátszás, 4. forduló:
Vasas 1988 Déli FC–1. Futsal Club Veszprém 3:5 (0:1)
Vasas: Kövesfalvi – Veres, Fehér, Rodrigo, Smiri. Csere: Gál (kapus), André, Érsek, Komáromi, Zalatnai, Ruzicska, De Mello. Vezetőedző: Tóth Keve.
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Jakab, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Pálfi, Finta, Tar, Vas, Hazuga, Vingelman. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Smiri (25.), Rodrigo (35., 39.), illetve Vas (20.), Tar (30.), Finta (32., 38., 38.).

– Összességében kiváló erőfelmérő volt számunkra az NB I-es szünet miatt megerősített Vasas elleni összecsapás. A mérkőzés magas színvonalát csak a hullámzó játékvezetői teljesítmény csökkentette – összegzett Rajki Tamás ügyvezető a futsalveszprem.hu oldalon.

A magyar kupadöntő előtt április 11-én (szerdán) 20.30-kor a Külker SC Dupont ellen folytatja az FCV a rájátszást.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.