Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kecskemét legújabb szállodája is megkapta a negyedik csillagot

2012. március 20. 8:29 // Forrás: REGON
Kecskemét 2007-ben átadott, jelenleg a város legfiatalabb szállodája a Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel is megkapta 2012. február 15-én a negyedik csillagot a Hotel Starts Union minősítése alapján – jelentette be Nagy Róbert szállodavezető.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szállodai minősítő rendszere Ausztria, Csehország, Hollandia, Magyarország, Németország, Svájc és Svédország Szállodaszövetségeinek részvételével 2009. decemberében alapított Hotelstars Union által kidolgozott harmonizált követelményrendszert alkalmazza.

Mint Nagy Róbert elmondta a Granada Konferencia Wellness Hotel 2011-ben átadott második üteme már eleve a feltételek szerint készült, így a 2007-ben elkészült első ütem szerény fejlesztése alapján érdemelték ki a meghatározó négycsillagos minősítést.

A negyedik csillag miatt a szálloda foglalási árai nem fognak változni, annak a megszerzése inkább azért volt fontos a Granada számára, hogy a Kecskeméten megnövekedett üzleti turizmus szereplői is a korábbinál is nagyobb bizalommal fordulhassanak hozzájuk, ugyanis számos nemzetközi vállalatnál feltétel, hogy a vállalatok vezetői legalább négycsillagos szállodákban foglaljanak szállást.

Az M5-ös autópályától 2 percre lévő szállodai vezetői a negyedik csillag megszerzésével bíznak abban, hogy az ország közepén lévő szállodában a jövőben még több családi és baráti rendezvénynek tudnak majd helyet biztosítani a visszatérő üzleti ügyfeleik mellett. Ugyanis a 250 fős konferencia terem és a hozzá csatolható 5 szekcióterem jelentős helyszíne a térségben zajló konferenciaturizmusnak jelenleg is.

A Hotelstars Union minősítése egy négy évre szóló védjegyhasználatot jelent, amelyet ez idő letelte után újbóli minősítés követ, mint Nagy Róbert elmondta ez a minősítés Európában az egyik legelismertebb besorolást jelenti, amit jelenleg a kormányzat is szeretné nemzeti szintű, állami tulajdonú védjeggyé emelni a szállodák esetében.

Ezen minősítésnek a Granada Hotel hosszú távon szeretne megfelelni.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.