Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Javítottak a futsalosok

2012. március 19. 20:33 // Forrás: veszpremfutsal.hu
Az NB II Nyugati csoport felsőházi rájátszásának második mérkőzésén a veszprémiek 5:2-re nyertek a vendég Aramis ellen.

A veszprémiek ismét ízelítőt kaptak a remek utánpótlás munkából és annak hosszú távú hatékonyságából. A Colorspectrum Aramis Illyés csapata remek ellenfélnek bizonyult a mieink számára, ennek köszönhetően izgalmas, akciókban gazdag mérkőzést szurkolhattak végig a kilátogató nézők.

A vezetést a vendégcsapat szerezte meg az 5. percben. Nem sokkal később egy jogosan megítélt kezezés után Szabadfi Peti büntetőből egyenlített. A mérkőzés kiegyenlített játékot hozott az első félidőben, de a 18. percben a rutinos Weisz egy higgadt csel után vezetéssel küldte pihenőre csapatunkat.

A mérkőzés elején és a szünetben csinos lányok – Angel Cheerleaders Team – látványos bemutatóval kedveskedtek a nézőknek és a csapatoknak.

A második játékrészben Jakab szép elfutás után centerezet középre, melyet Szabadfi váltott gólra. A kétgólos vezetés megnyugtatta a bakonyiakat, akik szép megoldásokkal kényeztették a közönséget. A 29. percben a remekül játszó Finta talált a kapuba. Az Aramis második találata a 32. percben született meg. Szerencsére erre is sikerült válaszolni a Veszprémnek, Kasza remek kidobását Szabadfi gyönyörű mozdulattal jutatta a hálóba. Az Aramis a hátralévő időben levitte a kapusát és így próbálkozott támadásokkal, de a mieink roppant fegyelmezetten védekeztek. A végső dudaszónál így 5:2 állt az eredményjelzőn.

Futsal NB II Nyugati csoport, felsőházi rájátszás, 2. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Colorspectrum Aramis-Illyés 5:2 (2:1)
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Jakab, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Pálfi, Finta, Véber, Vas, Tar, Korcsmár. Vezetőedző: Németh Gábor.
Aramis: Sikur – Farsang, Szabó V., Németh A., Vattamány. Csere: Tyukász (kapus), Gorjánácz, Hasenaurer, Öreglaki, Nagy G., Korozmán, Birinyi. Vezetőedző: Németh Antal.
Gólszerzők: Szabadfi (7., 38.), Weisz (18.), Szabadfi (24.), Finta (29.), illetve Öreglaki (5.), Gorjánácz (32.).

– Szép akciókkal és remek gólokkal sikerült az NB I-es csapatból megerősített, roppant szimpatikus ellenfelünket legyőznünk. Ezzel továbbra is vezetjük a tabellát. Nincs azonban sok idő a pihenésre, hiszen jövő hétfőn ismét hazai pályán játszunk a Keszthely ellen, mely hasonló izgalmas mérkőzést ígér. Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel – értékelt Rajki Tamás ügyvezető a klub oldalán.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.