Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
16°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
16°C

Kiütéssel zártak a futsalosok

2012. március 3. 9:10 // Forrás: futsalveszprem.hu
Németh Gábor együttese 7:2-re nyert a BME Docler Akadémia II. ellen az NB II Nyugati csoport alapszakaszának utolsó meccsén.

Szerény érdeklődés mellett langyosan kezdődő mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést a 4. percben. Ekkor egy fokozattal feljebb kapcsolt az FCV, amely sorra alakította ki helyzeteit. Mindez a 10. percben érett góllá, Bényi jóvoltából. A 14. percben Pálfit egy szabálytalanság után – mindenki legnagyobb meglepetésére – kiállította a játékvezető. A bakonyiak azonban jól jöttek ki az emberhátrányból, Kasza remek védései mellett, Finta révén növelni tudtuk előnyünket. Az első félidőben további két találat (Vas, Korcsmár) született, melyre a BME eggyel válaszolt. Így az eredményjelző (ha tudta volna) 2:4-es állást mutatott.


archív fotó

A második játékrészben a nézők (nyolc fő) nagy örömére felpörögtek az események és izgalmasabb játékot láthattak mindkét fél részéről. A 22. percben Finta labdaszerzését Vas váltotta gólra. A hazaiak próbálkoztak a kapus lehozatalával, mely ellen remekül védekeztek a mieink és Bényi szemfüles góljával (aki a saját kilenceséről ívelte be a labdát) tovább nőtt az előnyünk. A végeredményt Csejtei állította be, aki egy határozott letámadás végén talált a kapuba.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 22. (utolsó) forduló:
BME Docler Akadémia II.–1. Futsal Club Veszprém 2:7 (2:4)
BME: Krányecz – Varag Zs., Barabás, Biczó, Nagy B. Csere: Papp E. (kapus), Hudák, Bártfai, Andorka, Fazekas. Vezetőedző: Csernai Gábor László.
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Tar, Korcsmár. Csere: Sárdi (kapus), Finta, Pálfi, Hazuga, Vas, Véber, Csejtei, Vezetőedző: Németh Gábor
Gólszerzők: Hudák (5.), Fazekas (20.), illetve Bényi (11., 34.), Vas (15., 23.), Finta (17.), Korcsmár (19.), Csejtei (40.).

– Összességében komolyabb erőfeszítés nélkül, szimpatikus, de roppant fiatal csapat ellen megérdemelten szereztük meg a győzelmet és ezzel lettünk az alapszakasz győztesei – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető a klub honlapján.

A veszprémiek már az előző fordulóban bebiztosították győzelmüket az alapszakaszban. Az MLSZ 2012.03.06-án tartja a rájátszás sorsolását.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.