Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
17°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
17°C

Gyakorló Anyák Klubja VII. rész: Orgaz Mumus

2012. február 27. 9:07
Te, remegtető és rebegtető, lélegzetet visszafojtó, bizsergető valami! Te ritkán látott drága vendég, tündöklő fényözön! Mikor térsz be hozzánk, kedves orgazmus?

Ez a nagy kérdés, miután anyák lettünk, és elragad a hétköznapok pelenka-szoptatás-altatás-gügyögés ritmusa, amin át a mellettünk élő hím tag csak valami homályos folt. Valami hang odaátról, aki megkérdezi, hogy van-e kaja, és esetleg hoz inni, vagy a maga esetlen módján beszáll velünk a ringbe. No mindegy, lényeg, hogy neki is babaillata lesz, valljuk be. Vagy legalábbis olyan más. Egy ideig tutira nem vonzó.

Aztán két dolog lehetséges. Az egyik, hogy továbbra sem lesz vonzóbb, mármint nekünk. Mert a „külsősöknek” nincs is szexisebb egy babaillatú, éhes, csak a gyerekéről áradozó apukánál. Főleg, ha a hiányállapota miatt hosszasabban bámulja a kolléganő dekoltázsát, vagy tovább réved el egy szexi lábon. Az olyan „cuki”. Ja, és veszélyes is, ha apuka kicsit ingatagabb, mint kéne.

A másik dolog, hogy rákattanunk apukára. Olyan szexi, hogy ilyen szép gyereket csinált! Olyan aranyos, ahogy próbálja pelenkázni, meg gügyög neki, és a nagy kezével óvatosan fogja! Olyan jó illata van, és olyan vadító a mosolya, és olyan családapa, hogy csak na!!! Már nem csak egy pasi, hanem apa, és ettől máris keresztbe pisilünk!

Akármelyik verzió áll fenn, biztos, hogy idővel becsenget az orgazmus-inger. Az a hihetetlen búgás, amitől ha nem kéne kontrollálni magunkat, mindet és mindenkit magunkra húznánk, és nem egyszer, és nem kétszer. Persze mindez hormon-alapon működik – állítólag. Már csak a lelki részét kell átgondolni. Ahogy külhonba szakadt barátném mondaná: a férjed nem az ellenséged!!!

Ezt azt hiszem, minden anya és nő érti. Az is, akinek csak pasija van. Mert néha bizony annyira, de annyira az agyunkra tudnak menni, hogy az valami fájdalom! Nem értenek, nem fognak fel, nem oda teszik, nem úgy, és egyébként is: közük sincs ahhoz, amit mi csinálunk, és ahogyan. Van egy rossz hírem: éppen ettől szól akkorát az orgazm-puska! Éppen ettől olyan varázslatos az, amikor sikerül egymásra hangolódni, arra a kis időre. Éppen ezért ne felejtsük el, hogy ez mennyire fontos, és mennyire nagyon-, de nagyon jó!!!

Részemről hajlamos vagyok elsodródni a mindennapokkal. Már nem vagyok az a kiscsaj, aki régen, aki bárhol, bármikor, szinte bárkivel. Már nem. Szeretem megadni a módját, szeretem megélni a most kissé csökevényesnek érzett nőiességem, és erre nem mindig van megfelelő alkalom. Agyban is máshol járok, főleg mostanában, mert utolért napjaink nagy kérdése: dolgozni, vagy nem dolgozni? De ez már egy másik történet…
 

Czoma-Szegedi Nóra
további cikkek
Az iskola, amely 50 éve a gyerekeké Az iskola, amely 50 éve a gyerekeké Fennállásának fél évszázados jubileumát ünnepelhette pénteken a veszprémi Hriszto Botev Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola. tegnap 16:33 A honvédelem napja a magyar társadalom napja is A honvédelem napja a magyar társadalom napja is Hatodik alkalommal rendezik meg a Honvédelmi Napot Veszprémben, ennek alkalmából tartottak péntek délelőtt az Agóra Veszprém Kulturális Központban ünnepi állománygyűlést a Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központ katonái. tegnap 14:17 Egyre több az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalan ember Egyre több az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalan ember A hajléktalanok körében végzett szokásos február 3-ai országos felmérés szerint egyre több közöttük az idős, beteg, munkaképtelen ember. 2024. május 17. 14:20 Navracsics Tibor a közigazgatás várható fejlesztéseiről beszélt Veszprémben Navracsics Tibor a közigazgatás várható fejlesztéseiről beszélt Veszprémben A magyar kormány célja az, hogy 2030-ra az Európai Unió egyik legélhetőbb országává váljon, ebben pedig a területfejlesztési politikának, valamint az ettől elválaszthatatlan közigazgatási rendszernek kiemelt szerepe van. Mindezt Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter mondta csütörtökön Veszprémben a VEAB szakmai konferenciáján, ahol az is kiderült a miniszter előadásából, hogy milyen újítások várhatók még a kormányablakoknál. 2024. május 17. 17:01

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.