Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 10. Ármin
Veszprém
18°C
2024. május 10. Ármin
Veszprém
18°C

Visszavágtak, így az élről várják a rangadót

2012. február 20. 22:44 // Forrás: veszpremfutsal.hu
A veszprémi futsal alakulat kétgólos hátrányból állt fel, s nyert a Keszthely vendégeként az NB II hétfő esti meccsén.

Nagyszerűen kezdődött a mérkőzés, a 3. percben Szabadfi szép lefordulás után talált a hálóba. A hazaiak több kontratámadást vezetve veszélyeztették a veszprémi kaput és a 6. percben sikerült egyenlíteniük. Csapatunk ettől kissé megzavarodott, melynek eredménye újabb két találatot szerzett a Keszthely, így 3:1-es hazai vezetéssel vonultak a csapatok az öltözőbe.

A félidőben a vendégszurkolók kissé kedvüket szegve elemezgették az első félidei játékot és reménykedtek a folytatásban.

Szerencsére Németh mesternek sikerült rendet rakni a fejekben és az FCV másik arcát mutatva kezdte meg a második játékrészt. Ennek bizonyítéka a 21. percben Weisz Zoli találata volt, Szabadfi második góljával a 23. percben pedig már ledolgozta kétgólos hátrányát és ismét nyílttá tette a mérkőzést a Veszprém. A jó iramú, izgalmas mérkőzésen pörögtek az események, a 24. percben ismét a hazaiaknál volt az előny, melyre Bényi szabadrúgásból választolt. Majd Finta váratlan beadását a hazaiak védője továbbította a kapuba (öngól). Ez megtörte kissé a hazai csapatot, majd Hazuga találata bebiztosította a vendégek győzelmét.

A veszprémiek győzelmükkel visszavágtak az őszi vereségért.

Futsal NB II Nyugati csoport, 20. forduló:
KHSC-Viktória Sport–1. Futsal Club Veszprém 4:6 (3:1)
Keszthely: Osbáth – Szabó Sz., Buzási, Kiss B., Páli N. Csere: Németh A., Tóth G., Komoróczi, Németh B., Páli A. Vezetőedző: Németh István.
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Tar, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Finta, Pálfi, Hazuga, Vingelmann, Vas, Jakab. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Németh A. (6.), Kiss B. (11.), Tóth G. (16.), illetve: Szabadfi (3.), Weisz (21., 23.), Bényi (27.), Szabó Sz. – öngól (31.), Hazuga (33.).

– Összességében rangadóhoz illő játékkal (mindkét fél részéről), a második félidei meggyőző játékunkkal sikerült az őszi vereségért visszavágnunk – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető a veszpremfutsal.hu oldalon.

A mieink a Ferencváros Vasas elleni győzelme miatt az élről várják a február 27-ei 1. FCV–Vasas rangadót.

vehir.hu
további cikkek
Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. ma 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. ma 8:06 Tíz másodpercen múlt a bravúr 1. Futsal Club Veszprém Tíz másodpercen múlt a bravúr A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. 2024. május 6. 20:30 Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő 1. Futsal Club Veszprém Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. 2024. április 26. 20:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.