Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C

Futsal: döntetlen a Fradi vendégeként

2012. január 31. 9:11 // Forrás: futsalveszprem.hu
A félidőben még 4:2-re vezetett a veszprémi futsal együttes a Ferencváros otthonában, a szünet után azonban egyenlítettek a zöld-fehérek.

Változatos, izgalmas mérkőzésen értékes döntetlent ért el a veszprémi csapat a Ferencváros otthonában.

Remekül felkészített ellenféllel találta szembe magát a csapatunk. Az utánpótlásmunka remek példája igazolódik be az FTC-nél, hiszen fiatal csapattal, viszont több éves futsal-múlttal rendelkeznek.

Jól kezdtek a bakonyiak, akik az 57. másodpercben Bényi találatával megszerezték a vezetést. A mieink taktikusan, kontrákra rendezkedtek be. A hazai helyzetek után a 9. percben Bényi második találatával már kétgólos volt az előnyünk. Futsalban ez nem megnyugtató előny, a hazaiak nem is adták fel, tovább rohamozták a vendégek kapuját, ami a 12. percben góllá érett. Ekkor jött Tar, aki egy gyönyörű támadás végén 1:3-ra módosította az állást. Sajnos sok szabálytalanságot gyűjtöttek a mieink, amelynek eredményeként büntetőrúgásból szépített az FTC. Azonban jött ismét Bényi, aki szabadrúgásból talált be, a félidőben így imponáló, 2:4-es eredmény állt a kijelzőn.


archív fotó

A második játékrészben hasonlóan alakult a játék képe, a FTC igyekezett ledolgozni a hátrányát, a Veszprém pedig kontratámadásokkal veszélyeztetett. Felváltva estek a találatok, részünkről Hazuga talált be, majd a 32. percben sikerült egyenlíteni a hazai csapatnak. A továbbiakban pedig már nem változott az eredmény.

– Összességében igazságos döntetlent értünk el a jó képességű ellenfelünk ellen – nyilatkozott Rakji Tamás ügyvezető az FCV honlapján.

Futsal NB II Nyugati csoport, 17. forduló:
Ferencvárosi TC–1. Futsal Club Veszprém 5:5 (2:4)
FTC: Kovács Á. – Kun, Hajdu, Csordás, Szabó T. Csere: Nagy E. (kapus), Bogár, Balán, Kozó, Suth, Lengyel, Balog Sz.. Vezetőedző: Kun Gábor.
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Tar, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Jakab, Pálfi, Hazuga, Korcsmár, Vingelman, Vas. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Lengyel ( 12., 30.), Kun (18., 32.), Bogár (24.), illetve Bényi ( 1., 9., 19.), Tar (16.), Hazuga (28.)

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.