Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nyolc góllal hangoltak a kupameccsre

2012. január 23. 21:36 // Forrás: futsalveszprem.hu
Futsalosaink – a négygólos Finta vezetésével – 8:2-re verték a vendég tolnaiakat a másodosztály hétfő esti meccsén. Szerdán a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágója jön.

A Tolna csapata szerezte meg a vezetést, a mieink az „öltözőben maradtak”. A szurkolóknak a 11. percig kellett várni az első hazai gólra, amely Finta nevéhez fűződik, aki két perc múlva már az FCV-t jutatta vezetéshez. A félidőig nem is változott az állás.

A második játékrészben végre igazi arcát mutatta csapatunk és sorra vezette a szebbnél szebb támadásokat, s szerzett közönségszórakoztató gólokat. Hatszor köszöntek be az ellenfélnek, akik csak egy szabadrúgásgóllal tudtak válaszolni. Találatainkat Szabadfi (2), Hazuga, Finta (2), Bényi jegyezte.

– Összességében egyértelmű volt a két csapat közötti tudáskülönbség, amit csapatunk egy félidőn át bizonyított. A fiúk minden bizonnyal már a szerdai mérkőzésre készültek fejben – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető a klub hivatalos oldalán.

Futsal NB II Nyugati csoport, 16. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Tolna-Mözsi FS 8:2 (2:1)
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Tar, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Jakab, Pálfi, Hazuga, Korcsmár, Finta, Vas. Vezetőedző: Németh Gábor.
Tolna: Szőcs – Kneller, Sós, Simon, Felkert. Csere: Kovács R., Csikós, Merkl. Tiuca. Vezetőedző: Herczig Gábor.
Gólszerzők: Finta (11., 13., 24., 35.), Hazuga (23.), Szabadfi (31., 33.), Bényi (31.), illetve: Simon (6., 37.)

A veszprémiek – a Vasas II együttesével pontazonosággal – továbbra is vezetik a tabellát.

Németh Gábor legénysége a Magyar Kupa negyeddöntőjének második felvonásán szerdán az NB I-es Nagykáta otthonába látogat. Azt ütközetet 5:1-es előnnyel várhatják a mieink.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.