2021. március 3.
//
Kornélia névnap

Ifi arabok kontra Veszprém / Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivál, harmadik játéknap

2008. augusztus 12. 20:38
Mégsem papírforma? Az ifi Al Ain SC csapatától szenvedett ma vereséget a Pannon Egyetem csapata. Erős küzdelmet láthattunk mindkét fél részéről. Nem csoda, hisz az arabok kiváló fizikai erőnléte, dinamikus játéka, a játékosok nagy súlypontemelkedése viaskodott a veszprémiek szívósságával, kitartásával és lelkesedésével.
A kezdő felállás hazai részről: Szunyog Csaba, Angyal András, Rideg István, Németh Péter, Koronczai Attila, Mayer Kornél, kapuban Baltai Gergely. Cserék:Földesi Csaba, Bodrogi Zoltán, Mátravölgyi Norbert, Nagy Gábor, Láng András és Szeghalmi György.


Az első félidő végén az Egyesült Arab Emírséggel szemben 8 pontos hátrányban voltak a veszprémiek, amit a második félidőben sikerült is ledolgozniuk, ám ez kevés volt a győzelemhez. 24-18-ra győzött az Al Ain SC.

A Pannon Egyetem csapatának edzője, Huszti Géza bizakodó a csapat iránt. Még csak egy hete ismerik egymást, de kölcsönös a bizalom a csapat és az új edző között. „Összességében kellemes benyomást keltett bennem ez a csapat, látszik rajtuk a küzdeni akarás, nagy jövő áll előttük, de addig még rengeteget kell dolgoznunk. Ez a kupa valójában egy felkészülés számunkra a nemsokára kezdődő bajnokságra, és kiváló alkalom, hogy feltérképezzem a társaságot. Egyelőre el vannak szokva a folyamatos terheléstől, csak kb. 35 percet bírnak maximális erőbedobással teljesíteni. Főként ezért is lesznek erősítő jellegű edzések a kupa befejezte után. Egyelőre nem akarok helyezésszámokat mondani, az NB II-ben maradás a cél” ─ nyilatkozta az új edző, Huszti Géza.

Kérdésünkre, hogy milyen volt pályáról nézve a mai mérkőzés, a csapat egyhangúan annyit mondott, rengeteg ziccert hagytak ki, de nagyon jó meccs volt, végig gyors, lendületes tempót diktáltak egymásnak.

A vasárnap folyamán 89, míg hétfőn 108 mérkőzést bonyolítottak le a szervezők. A számok csak nőnek, a csapatokok ideghúrjai egyre jobban feszülnek, a kupa végéhez közeledve nő a drukk mindenkiben.

Kintli Tímea

További cikkek

Legyen a magyar kultúra a közös nemzeti minimum!
Legyen a magyar kultúra a közös nemzeti minimum!
A kultúra harcmezején vállalt tábornoki szerepet, a taktikáját pedig a párbeszédre építi. Demeter Szilárd a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója és a magyar könnyűzene megújításáért felelős miniszteri biztos, akivel irodalomról, zenéről, évszázados kultúrvitákról és a magyar kitörési lehetőségekről is beszélgettünk.
Elmarad a PSG-Szeged BL-mérkőzés
Elmarad a PSG-Szeged BL-mérkőzés
Elmarad a Paris Saint-Germain és a MOL-Pick Szeged csütörtökre tervezett mérkőzése a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 14., utolsó fordulójában.
Érmekkel a nyakukban térhettek haza
Érmekkel a nyakukban térhettek haza
A veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái négy érmet szereztek a fővárosi BOK Csarnokban hétvégén rendezett korosztályos magyar bajnokságon.
Sikeresen lezárult a Balatonparti vállalkozók munkaerőpiaci programjának valamennyi eseménye
Sikeresen lezárult a Balatonparti vállalkozók munkaerőpiaci programjának valamennyi eseménye
A Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége KISOSZ és a Vállalkozók Területi Ipartestülete (Tapolca) 2020. március 1-jén megindította és 2021. február 28-án a támogatási programnak megfelelően befejezte a GINOP-5.3.5-18-2018-00009 kódszámú „Vendéglátó és idegenforgalmi munkaerőhiány kezelése a Balaton északi partján – vállalkozók bevonásával” című uniós program lebonyolítását. A program megfogalmazása után kialakult járványhelyzet ellenére sikerült az időszakosan zárva tartó vendéglátó szakmát a programba bevonni és az aktuális problémák megoldását is a projekten belül elősegíteni.
ÓVODAI BEÍRATÁS
ÓVODAI BEÍRATÁS