Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ifi arabok kontra Veszprém / Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivál, harmadik játéknap

2008. augusztus 12. 21:38
Mégsem papírforma? Az ifi Al Ain SC csapatától szenvedett ma vereséget a Pannon Egyetem csapata. Erős küzdelmet láthattunk mindkét fél részéről. Nem csoda, hisz az arabok kiváló fizikai erőnléte, dinamikus játéka, a játékosok nagy súlypontemelkedése viaskodott a veszprémiek szívósságával, kitartásával és lelkesedésével.
A kezdő felállás hazai részről: Szunyog Csaba, Angyal András, Rideg István, Németh Péter, Koronczai Attila, Mayer Kornél, kapuban Baltai Gergely. Cserék:Földesi Csaba, Bodrogi Zoltán, Mátravölgyi Norbert, Nagy Gábor, Láng András és Szeghalmi György.


Az első félidő végén az Egyesült Arab Emírséggel szemben 8 pontos hátrányban voltak a veszprémiek, amit a második félidőben sikerült is ledolgozniuk, ám ez kevés volt a győzelemhez. 24-18-ra győzött az Al Ain SC.

A Pannon Egyetem csapatának edzője, Huszti Géza bizakodó a csapat iránt. Még csak egy hete ismerik egymást, de kölcsönös a bizalom a csapat és az új edző között. „Összességében kellemes benyomást keltett bennem ez a csapat, látszik rajtuk a küzdeni akarás, nagy jövő áll előttük, de addig még rengeteget kell dolgoznunk. Ez a kupa valójában egy felkészülés számunkra a nemsokára kezdődő bajnokságra, és kiváló alkalom, hogy feltérképezzem a társaságot. Egyelőre el vannak szokva a folyamatos terheléstől, csak kb. 35 percet bírnak maximális erőbedobással teljesíteni. Főként ezért is lesznek erősítő jellegű edzések a kupa befejezte után. Egyelőre nem akarok helyezésszámokat mondani, az NB II-ben maradás a cél” ─ nyilatkozta az új edző, Huszti Géza.

Kérdésünkre, hogy milyen volt pályáról nézve a mai mérkőzés, a csapat egyhangúan annyit mondott, rengeteg ziccert hagytak ki, de nagyon jó meccs volt, végig gyors, lendületes tempót diktáltak egymásnak.

A vasárnap folyamán 89, míg hétfőn 108 mérkőzést bonyolítottak le a szervezők. A számok csak nőnek, a csapatokok ideghúrjai egyre jobban feszülnek, a kupa végéhez közeledve nő a drukk mindenkiben.

Kintli Tímea

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.