Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
10°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
10°C

Visszavágott a Siófok

2011. augusztus 28. 12:34 // Forrás: siofokkc.hu
A bajnoki rajtra készülő Veszprém Barabás KC felkészülési mérkőzésen ötgólos vereséggel távozott Siófokról.

Az augusztus 17-ei veszprémi edzőmeccsen a mienk nyertek 32:29-re, a szombati „visszavágón” pedig a tópartiak diadalmaskodtak.

Felkészülési mérkőzés:
Siófok KC-Galerius Fürdő–Veszprém Barabás KC 37:32 (17:13)
Siófok, 300 néző. Vezette: Andorka, Hucker.
Siófok: Herr O. – Bódi 7, De Souza 5, Ábrahám 4, Szalai B. 2, Mörtel 4 (1), Szepesi 10 (3)
Csere: Laczkó (kapus), Bogdanovic 5, Bloj, Kiss O., Németh Cs.
Szakmai igazgató: Imre Vilmos.
Veszprém: Kiss É. – Azari 2, Emberovics 4, Mayer 2, Bulath 12 (5), Farkas V. 5 (1), Nagy I.
Csere: Lengyel (kapus), Storkas 3, Földes V. 2 (1), Borkowska 1, Földes K. 1, Hanczvikkel
Vezetőedző: Gyurka János.
Hétméteresek: 5/4, ill. 7/7.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc.

Edzői nyilatkozatok

Imre Vilmos: – Jó felfogásban kézilabdáztunk, hellyel-közzel elégedett vagyok a látottakkal. Támadásban sok mindent meg tudtunk valósítani az elképzeléseinkből, ellenben a harminckettő kapott gólt soknak gondolom.

Gyurka János: – Mint ahogy a Vác ellen is, úgy Siófokon is fáradtan játszottunk, ez pedig annak tudható be, hogy nagyon sokat dolgoztunk ezen a héten is. Az első félidőben rengeteg technikai hibát követtünk el, nem futottunk vissza, a hazaiak pedig ezekből folyamatosan előnyt kovácsoltak, melyet a második játékrészben tartani is tudtak. Kétségtelen, hogy sajnos nagyon hiányzik egy belső posztokon bevethető játékos.

Forrás: siofokkc.hu

vehir.hu
további cikkek
Férfi kézilabda vb-selejtező: Litvánia ellen kezdődik az olimpiai felkészülés férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda vb-selejtező: Litvánia ellen kezdődik az olimpiai felkészülés A magyar férfi kézilabda-válogatott csütörtökön és vasárnap Litvániával játszik a jövő évi világbajnokság selejtezőjében, amely egyben az olimpiai felkészülés "nulladik" állomása. tegnap 9:06 Kézilabda BL: az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben női kézilabda BL Kézilabda BL: az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben A Győri Audi ETO KC a dán Team Esbjerggel találkozik a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. 2024. május 7. 22:09 A minőségi játékoskeret mellé minőségi edzőket szeretnének a szurkolók Telekom Veszprém A minőségi játékoskeret mellé minőségi edzőket szeretnének a szurkolók A Veszprémi Szurkolói Egyesület felhívására több százan gyűltek össze kedd este az aréna előtti téren. A végig békés hangulatú eseményen Gyurákovics István vezérszurkoló és Pardi Károly korábbi játékos is kritikát fogalmazott a Telekom Veszprém edzői párosának és dr. Csík Zoltán vezérigazgató munkájával szemben. 2024. május 7. 20:41 „Sosem nyerjük meg a BL-t!” Erről jut eszembe… „Sosem nyerjük meg a BL-t!” Kedvenc férfi kézilabdacsapatuk kudarca mély apátiába sodorta a Telekom Veszprém szurkolóit. Idén titkon Bajnokok Ligája-győzelmet vártak a drukkerek, ehhez képest óriási csalódásként élték meg, hogy a világválogatottal felérő együttes a Final4-ba sem tudott eljutni – sorozatban immár másodszor. 2024. május 7. 6:02

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.