Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Túl a második körön

2011. július 26. 17:54 // Forrás: veszpremvolley.hu
A hétvégén a balatonfüredi Kisfaludy strandon rendezték a Veszprém SMASH strandröplabda bajnoksás 2. fordulóját. Beszámoló, képek itt.

Előbb „csak" csepergett, majd zuhogott az eső a második SMASH forduló reggelén Balatonfüreden. Az időjárás ellenére az online nevezők majd teljes létszámmal jelentek meg, mellettük az extrém időjárás ellenére a helyszínen összeállt párosok is neveztek.

Horváth Ádám az utolsó pillanatban összeállt Szalai Bazsival. Sőt, egy a rendezvény védjegye alatti szolgáltatással is előrukkolt: ő lett a hivatalos csapatnév specialista, egy lapot tele is írt jobbnál jobb csapatnevekkel.

Az esős reggelből napsütés, majd borús, de csapadékmentes időjárás lett.

Amatőr kategóriában az összetettben második RC Másnap nevezett csak, így egyértelműen ők nyerték a fordulót.

A lányoknál és fiúknál is hat-hat csapat indult, elsők az előző fordulóhoz hasonlóan a Sport duo max (Sipos Vanda és Sipos Lucia) valamint a Jobb és Bal (Dolgos Attila és Tóth Tibor) lettek.

A fordulóban a vegyes kategóriában volt a legtöbb nevező, tizenegy csapat jött össze. Az első helyet ugyancsak a múlt heti győztes Aznaposok (Pintér Eszter és Kukel Péter) párosa szerezte meg.

Részt vettek a VESC NB I-es női röplabdázói közül többen és érkeztek Kaposvárról is párosok. Itt volt az Extraligás Dág kiváló feladója, Oszuska Gábor és a Kecskemét centere Bokor Gábor is.

Ne feledjék: augusztus 6-án SMASH döntő Balatonfüreden!

Tekintse meg az eredményeket és fotókat az esemény honlapján!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.