Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 11. Ferenc
Veszprém
22°C
2024. május 11. Ferenc
Veszprém
22°C

A Young Bluesers-t szerettük a legjobban

2011. július 17. 1:20
Az Utcazene Fesztivál közönsége szerint a Young Bluesers zenekar volt a legjobb előadó. Vezetőjükkel a díjátadó után beszélgettünk.

Az elmúlt évek hagyományit követve az utcazenészek nem csak a közönségük és maguk szórakoztatásáért zenéltek Veszprém belvárosában, hanem az 500-500 ezer forintos szakmai és közönség díjért is. Ez utóbbit idén a Young Bluesers zenekar tudhatja magáénak, akik az OTP vigaszág nyerteseként jutottak az utcazenészek közé.

– A fesztiválon mindenki nagyon kedves és önzetlen volt. Egyszerűen nem lehet szavakba önteni, amit itt tapasztaltunk – mondta örömittasan Belanka Ádám, a zenekar énekese a szombat esti díjátadót követően. A csapat alig játszott még a megyén kívül, ekkora közönségről pedig nem is álmodtak. – Rendkívül motivál majd minket ez az elismerés, ami azt bizonyítja, folytassuk a megkezdett utat, mert van keresnivalónk a zenei iparban – állította a csapat vezetője, majd rohant is tovább, hogy egy utolsó fellépéssel búcsúzzanak a fesztiváltól, s még egyszer bemutassák – főként a blues műfajában megszólaló – repertoárjukat.

A Young Bluesers tagjai: Bider Norbert, Lustyik Szabolcs, Skorka Titusz, Perlaki Bence, Kölcsei Szabolcs és Belanka Ádám.
 

Cseh Zoltán
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.