Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
19°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
19°C

Elbúcsúztak

2011. június 14. 22:40
Az MKB VKC négy távozó játékosa – Dejan Peric, Eklemovics Nikola, Jevgenyij Lusnyikov és Nagy Kornél – meghatódva köszönt el a szurkolóktól.

Noha a veszprémi férfi kézilabdacsapat számára már hetekkel ezelőtt véget ért az évad, a nemzeti válogatottak szereplése miatt csak most került sor az idény ünnepélyes zárására.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A csapat hétfő esti bankettjét megelőzően lehetőség nyílt a szurkolóknak, hogy az Aréna előterében egy-egy kézfogás, ölelés, fotó vagy aláírás becserkészése mellett elbúcsúzzanak a csapattól távozó kedvencektől.

Dejan Peric, Eklemovics Nikola, Jevgenyij Lusnyikov és Nagy Kornél is szemlátomást meghatódva élte meg a búcsú pillanatait.


Eklemovics Nikola, Jevgenyij Lusnyikov, Dejan Peric és Nagy Kornél

Galéria
Elbúcsúzott az MKB Veszprém KC négy távozó játékosa
vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Telekom Veszprém Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Dr. Csík Zoltán vezérigazgató a Vehírnek csütörtökön adott exkluzív videóinterjújában elmondta, az idény végéig biztosan az Ilics, Gulyás páros irányítja a Telekom Veszprém együttesét. Elmondta, hogy Sevinger Zsolt tizenöt év után távozott a klubot működtető gazdasági társaság cégvezetői posztjáról. Ugyancsak elhangzott, hogy a sportegyesülethez került a Veszprém Aréna vagyonkezelési joga. ma 17:55 Sterbik Árpád elhagyhatta a kórházat, hosszú rehabilitáció vár rá Telekom Veszprém Sterbik Árpád elhagyhatta a kórházat, hosszú rehabilitáció vár rá A Telekom Veszprém csütörtökön hivatalos Facebook-oldalán számolt be Sterbik Árpád állapotáról. A bejegyzés szerint a sikeres műtéti beavatkozásnak köszönhetően a kézilabdacsapat kapusedzője elhagyhatta a kórházat, ugyanakkor hosszabb rehabilitáció és szigorú pihenés vár rá. ma 12:31 Férfi kézilabda vb-selejtező: Litvánia ellen kezdődik az olimpiai felkészülés férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda vb-selejtező: Litvánia ellen kezdődik az olimpiai felkészülés A magyar férfi kézilabda-válogatott csütörtökön és vasárnap Litvániával játszik a jövő évi világbajnokság selejtezőjében, amely egyben az olimpiai felkészülés "nulladik" állomása. tegnap 9:06 Kézilabda BL: az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben női kézilabda BL Kézilabda BL: az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben A Győri Audi ETO KC a dán Team Esbjerggel találkozik a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. 2024. május 7. 22:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.