Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Erdélyi Gábor

2008. július 4. 7:33
1973-ban születtem. Budapesten és Veszprémben élek. A CIRIUS ösztöndíj keretében Dániában népfőiskolai rendszerben tanultam fotográfiát is. Fotózások során részt vettem több Európai Uniós kulturális projektben. Például a  SUITCASE projekt keretében egy Törökországban megrendezett nemzetközi kreatív művészeti programban, Németországban a hanging-around nemzetközi kulturális projektben illetve a European Diversity, nemzetközi fotópályázaton és vándorkiállításon.

Több művészeti egyesület tagja vagyok. Nyomdai és grafikai végzettséggel rendelkezem. A fotózást megelőzően festészetet és grafikát tanultam. Képeim kiállításra kerültek Magyarországon kívül többek között Dániában, Törökországban, Németországban, Olaszországban, Belgiumban, Szlovákiában is.

Képek
Kocsis Sándor
további cikkek
Intenzív időszakot zárt az EKF, de a jövő is tartogat még izgalmakat Intenzív időszakot zárt az EKF, de a jövő is tartogat még izgalmakat Látványosan élénkítette a turizmust a régióban az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat az elmúlt időszakban, és ősszel is több száz programmal készülnek az érdeklődőknek. tegnap 22:04 Francia és argentin ízbombákat telepítettek a Veszprémvölgybe gasztronómia Francia és argentin ízbombákat telepítettek a Veszprémvölgybe Csütörtök délután elindult a második Balaton Wine&Gourmet gasztronómiai fesztivál a Veszprémvölgyben, ami rekordgyorsasággal lett Veszprém egyik nemzetközileg is jegyzett fesztiválja. Idén Argentína magyarországi nagykövete is ellátogatott ide, nem pusztán kedvtelésből. tegnap 2:53 A közönség támogatását kéri a Pannon Várszínház Pannon Várszínház A közönség támogatását kéri a Pannon Várszínház Bár az önkormányzat és az Európa Kulturális Főváros program is a színház mellett áll, most mégis a közönsége támogatására is szüksége van a teátrumnak, tették közzé a közösségi médiában. 2023. szeptember 21. 11:17 Öt napig Svájc közelebb lesz, mint bármikor máskor Öt napig Svájc közelebb lesz, mint bármikor máskor Szeptember 20–25. között az alpesi ország vendégeskedik a királynék városában: a Svájci Napok Veszprém-Balatonon rendezvénysorozat keretében nemcsak a közös pontokat ismerhetjük meg, de svájci filmet, színházi előadást is nézhetünk, valamint gasztronómiai különlegességeket is kóstolhatunk. 2023. szeptember 20. 21:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.