Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
15°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
15°C

Jövőre is Extraliga!

2011. május 18. 18:09
A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége felülbírálta a versenybizottság döntősét, így továbbra is a legjobbak között szerepel a VRC.

A veszprémi férfi röplabda klub elnöke, Jánosik Gergely érdeklődésünkre elmondta, hogy az MRSZ mai elnökségi ülésén felülbírálta a versenybizottság korábbi határozatát – amely a Veszprémi Röplabda Clubot kizárta az Extraligából –, így a továbbiakban is a honi elitben szerepelhet a bakonyi klub. Igaz, az egyesültre komoly pénzbüntetést róttak ki, amelyet június 1-ig kell befizetni az MRSZ számlájára.

A klub megkönnyebbülve vett tudomásul a döntést, amely így már gőzerővel készülhet a legmagasabb osztály következő idényére.

Az üggyel kapcsolatban az elnök megjegyezte, hogy a klubot ért anyagi és erkölcsi kár miatt fegyelmi eljárást indítanak sportolóikkal szemben.

– A szövetségnek írt fellebbezés már tartalmazta azt is, hogy a klub junior és ifjúsági csapata kollektíven úgy reagált az országos serdülő bajnokságban kialakult helyzetre, hogy megtagadta e korosztályok döntőire való elutazást is, kijelentve hogy tudják, milyen szankciókkal jár ez, s vállalják ennek következményeit. A klub így fegyelmi eljárást indít sportolóival szemben, tekintettel a klubot ért anyagi és erkölcsi kár miatt is – nyilatkozta a klub elöljárója.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.