Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Törölték a Veszprémi RC-t!

2011. május 10. 19:31
Az Extraliga 6. helyen záró férfi röplabda klub serdülő csapata nem vett részt a hétvégi serdülő tornán, ezért a csapatot kizárták az élvonalból.

A honi elitben szereplő veszprémi férfi együttes serdülőcsapata nem vett részt az Országos Serdülő Bajnokság hétvégi, kaposvári fináléjában, ezért a Magyar Röplabda Szövetség versenybizottsága – a versenykiírás értelmében – a korosztályos gárdát az OSB-ból, a felnőtteket pedig az élvonalból zárta ki.

A döntés szerint a Company Nyelviskola Veszprémi RC csak az NB II-ben indulhat a 2011/12-es kiírásban. A grémium a súlyos ítélet mellett pénzbírsággal is sújtotta az egyesületet.

Jánosik Gergely egyesületi elnök a vehir.hu megkeresésre elmondta, hogy hiányzóik miatt nem tudtak elutazni a viadalra, majd hozzátette: csütörtök reggel születhet döntés arról, hogy a klub fellebbez-e a határozattal szemben.


Jánosik Gergely (archív fotó)

–A döntést tudomásul vettük. A versenybizottság határozatát a szövetség elnöksége változtathatja meg, ehhez azonban fellebbeznünk kell, amit nagyon meg kell indokolnunk. A holnap esti elnökségi ülést követően, várhatóan csütörtökön reggel döntjük el, hogy ezt megtesszük-e. Addig azonban még több „vonalon” kell egyeztetünk, illetve információkat gyűjtenünk. Személy szerint bízom benne, hogy találunk megoldást a problémára – bizakodott a klubvezető.

Zatkalik Dávid
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.