Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A szép búcsú reményében

2011. május 4. 21:41
Győzelemmel zárna a sérülésektől tizedelt VBKC az idény utolsó hazai meccsén a Békéscsaba ellen pénteken (18 órától).

A második kör kezdődik az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 5-8. helyért zajló rájátszásában. Az előző három fordulóban egyetlen pontot gyűjtő bakonyiak idei utolsó hazai meccsükön az ötödik helyre pályázó Békéscsabát fogadják pénteken (18 óra) a Veszprém Arénában.

Február elején a bakonyiak hazai pályán bravúros, 29:23-as győzelmet arattak a lila-fehérek ellen, a rájátszás 2. körében azonban nemrégiben már az ellenfél akarata érvényesült (28:23) a „viharsarokban”. Bohus Beáta együttese a múlt héten pedig ennél is nagyobb tettet vitt véghez, miután tucatnyi találattál verte a Fehérvár gárdáját.

– A békéscsabaiak múlt heti eredménye azt jelzi, hogy nagyon együtt van a csapatuk, a mi helyzetünk azonban siralmas – sóhajtott a Veszprém vezetőedzője, Gyurka János az együttest sújtó sérüléshullámra utalva.

Emberovics lábfejemelő izmában részleges szakadást állapítottak meg, Borkowskának kificamodott a bokája, Ábrahámnak meghúzódott a válla, Lengyel Editnek pedig hüvelykujj-csont törése van.

– Az elmúlt pár nap megtizedelt bennünket. Emberovicsra és Lengyelre biztosan nem számíthatok. Bízom benne, hogy a többiek harcképesek lesznek péntekre. Ami az elvárásokat illeti, idén már sokszor felállítottuk azokat, megvalósítani azonban nem mindig sikerült. Egy biztos: jó néhány játékosunk utolsó mérkőzése lesz ez idehaza. Ha pedig búcsúzunk, akkor szeretnénk szépen búcsúzni.

Tabella

 
5. Alcoa Fehérvár KC 3 2 1 92–88 +4  8
6. Békéscsabai ENK SE 3 2 1 89–83 +6  7
7. Dunaújvárosi NKKSE 3 1 1 1 91–84 +7  5
8. Veszprém Barabás KC 3 1 2 72–89 –17  2

Május 06. (péntek) 18.00
Veszprém Barabás KC–Békéscsabai ENK SE
Női kézilabda NB I, rájátszás az 5-8. helyért, 4. forduló
Veszprém Aréna

Zatkalik Dávid
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.