Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

BatVEN

2011. április 21. 14:56 // Forrás: Pannon Egyetem
A BETűző nap meleg fényére ébredezett BatVEN. Miután kikelt az ágyból, óriási seBET pillantott meg az oldalán.

Mi a rosseBET csinálhattam tegnap? – villánt át az agyán. Mivel egyeBET nem tehetett, BETadine-nal lekezelte a seBET. Reggeli BETevője elfogyasztása után BETett a cd lejátszóba egy BETtie Page lemezt. Mindeközben BETárazta puskáját, aminél még senki nem látott szebBET. „BETelt a pohár Joker!” – gondolta a töltények behelyezése közben. Hirtelen köhögőroham tört rá, ugyanis tiBETben kicsit megBETegedett.

De hősünk most nem lazsálhat. Az a hír járta, hogy a szomszédos VENszprém városában a diákok nem szórakoznak rendesen, és a szeszesital fogyasztás is lényegesen csökkent, veszélyeztetve ezzel a gazdasági mutatókat. Hősünk, BatVEN úgy érezte, hogy mindenképpen fel kell lépnie a közelgő veszéllyel szemben, hiszen akár még az is előfordulhat, hogy nem alkonyattól pirkad, hanem sokkal előbb. BatVEN egy szuperhőshöz méltón nem fedi fel igazi énjét, hiszen a rengeteg köszönő, rajongó és szerelmes levél teljesen tönkretenné nyugodt hétköznapjait. A cél érdekében azonban beszervezte csodás élettársát, Macskanőt (Sipos Carmen) de ami még ennél is meglepőbb, és szuperhősösebb, legfőbb ellenségét, Jokert (Vass Máté) is sikerült meggyőznie, hogy a VEN páratlan hangulatának megőrzése érdekében tegyék félre személyes ellentétüket.

Természetesen, mint minden, ez sem megy zökkenőmentesen. Egy besértődött cicus, egy hirtelenjében átállított kapcsolati státusz, néhány felbőszült ex-szerető, és megannyi féltékeny antihős nehezít BatVEN dolgát abban, hogy visszaállítsa a rendet a VEN idejére, és rábírja a diákokat a rendszeres sörfogyasztásra.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.