Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

*VEN*Cirkusz*

2011. április 20. 20:28 // Forrás: Pannon Egyetem
Az 1-es csapat idén új erővel és lendülettel száll harcba, ám idén nem a rendfenntartás lesz a cél.

CIRKUSZ! CIRKUSZ! CIRKUSZ! Mindig, minden körülmények között! A jó kedvet, humort és a nevetést garantálja a *VEN*Cirkusz* társulata: Ates személyében találkozhatunk a világhírű, szórakoztató Mutatványos- bűvész-bohóccal, aki sok varázslatot, meglepést tartogat számunkra, ami gyermekkorunk legszínesebb álmait hozza elő. Tomi, mint Európa szerte ismert Porondmester áll majd színpadra lebilincselő szövegével & humorával igyekszik a megfelelő mederben tartani a produkciót, kérdés sikerül-e neki?! (Vagy a kaotikus műsor ejti rabul a nézők szívét.)

Fogu és párja Boró a magyar cirkuszdinasztia legnagyobb levegő akrobatái, akik kivételes produkciójukkal veszik birtokba a porondot, vagy épp a légteret.

És a *Cirkusz* folytatódik tovább!

A cirkusz iskola legkiválóbb növendékei: a bohócok, az udvari bolond, a pantomim előadók, a hasbeszélő, az erőművész, a hipnotizőr gondoskodnak a fergeteges jó kedvről és kacagásról. Egy cirkuszból sem hiányozhatnak az idomított vadállatok produkciói. A rengeteg idő, kitartó gyakorlás eredménye a káprázatos műsor, amit eleinte bakiktól hemzsegve láthatott a közönség. Talán a bizonyítási vágy talán az istenadta tehetségük miatt vitték sokra… vagy legalábbis távolra :)

ACHTUNG!! ACHTUNG!!

Várhatóan műsoruk rendkívül sokszínű lesz! Forrásaink szerint énekelni, zenélni, táncolni, nevettetni és nevetni fognak. Lesz még evés-ivás, órákon át sírva röhögés, egymás nyűgjein jót kacagás, sok bénázás, néha talán egy kis szemhéjnézés (belülről), óriási taps tengerek- hang orkánok, lufi fújás, léghajlítás, világ újra színezése, vetélkedés és szavazás, minden mi szem- s szájnak ingere…

Minden kedves egyetemi polgárt, veszprémi lakost, minden érdeklődőt vagy kíváncsiskodót, esetleg nevetni vágyót Szeretettel vár a *VEN*Cirkusz* csapata!!! Éljen a *VEN*

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.