Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 13. Szervác
Veszprém
16°C
2024. május 13. Szervác
Veszprém
16°C

Lehetőségekkel teli hétvége vár ránk! – heti horoszkóp a vehir.hu-tól

2024. április 4. 10:45

Április első hétvégéje nem is kezdődhetne jobban, mivel szombaton és vasárnap is három bolygó (Hold-Vénusz-Neptunusz) együttállásának köszönhetően, mindannyiunk életében aktívan jelen lesz a vonzalom és a szeretet. Előtérbe kerülnek az érzelmei és lehetősége lesz új emberekkel megismerkedni, és ha párkapcsolatban él, akkor a társához kerülhet még közelebb és tovább mélyülhet a kapcsolatuk.

Az elkövetkező napok számos szentimentális pillanatot tartogatnak, és Ön is lelkesebb lesz az eddigekhez képest. Nyisson jobban a világra, mert itt az ideje, hogy ne csak tervezzen, hanem lásson is hozzá azok megvalósításához. Töltsön minél több időt a szabadban és ne féljen az újtól! Magabiztosabbnak és életerősnek érehezheti magát, ezekben a napokban együtt újul meg a természettel és fedezhet fel új lehetőségeket.

De figyeljen arra is, hogy ne sürgessen semmit, mert mindennek eljön a maga ideje! Tanuljon a hibáiból és lépjen túl a múltban szerzett sérelmein, mert itt az ideje, hogy megérkezzen a jelenbe és élvezze az életet!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.