Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
17°C
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
17°C

Az előttünk álló hét sok meglepetést tartogat számunkra

2024. március 19. 9:24

A hét első napjaiban érdemes visszafogottabban viselkednünk és kerülnünk a felesleges konfliktushelyzeteket. A nehezebbnek mondható bolygóegyüttállásoknak köszönhetően sokan érezhetik magukat feszültebbnek és türelmetlenebbnek.  

Több asztrológia jegy szülöttjének a hétvége második fele, főképp a hétvége hozhat némi megnyugvást és néhány váratlannak mondható, pozitív meglepetést. Legyen szó hivatásról vagy párkapcsolatról.  

Ennek a hétnek a mottója akár lehetne az is, hogy „go with a flow”, szóval próbáljon meg minél könnyedebben az árral egy irányba „úszni”. Az előző hetekhez képest egyre energikusabbnak érezheti magát, de azért legyen óvatos, és ne hajtsa túl magát!  Próbáljon meg a lehetőségeihez mérten több időt a családjára fordítani és a régen elhanyagolt barátaival felvenni a kapcsolatot, legalább egy rövid üzenetváltás keretében.

A rokoni és baráti kapcsolatok hatalmas értékkel bírnak! Becsülje meg azokat és tegyen értük! Hamarosan beköszönt a tavasz és azzal egyidőben Önnek is lehetősége lesz a megújulásra!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.