Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Minden ami lakberendezés: Ajándéktárgyak, dísztárgyak és új, egyedi bútorok Veszprémben, a Fa-Centrumban

2024. január 31. 13:13

Az Orgona utca 1. cím alatt található „Fa-Centrum” lakberendezési áruházunkban 2024-ben is sok újdonsággal várunk, egyedi kínálattal és stílusos termékekkel. Különleges figyelmet szentelünk a fából készül, fa alapú lakberendezési tárgyaknak és bútoroknak, így biztosan megtalálod nálunk azokat az egyedi darabokat, amelyek otthonodat még különlegesebbé tehetik.

Az áruházunkban széles választék vár, beleértve a kerámia és porcelán konyhai eszközöket, tálakat, valamint dísztárgyakat és dekorációkat, melyekkel színesítheted és egyedivé teheted konyhádat vagy nappalidat. Az újra népszerű, hazai gyártású fonott kosaraink (pl. bevásárló kosarak és fás kosarak) pedig praktikus, tartós és környezetbarát alternatíváját adják a műanyag tárolóedényeknek, bevásárló szatyroknak.

Áruházunk nemcsak a fa szerelmeseinek kínál csodás választékot, hanem azoknak is, akik szeretik a kreatív és kézműves lakberendezési tárgyakat, konyhai eszközöket, ajándékokat. Fatálak, fatányérok, egyedi vázák, lámpások, asztali lámpák és konyhai tároló dobozok széles választéka áll rendelkezésre, hogy az otthonod valóban személyiségedet tükrözze.

Emellett bemutatótermünk alapterülete is kibővült a tavalyi év során, így még nagyobb választék kipróbálására, megtekintésére van lehetőség személyesen! Új kanapék, kárpitos bútorok, sarokülők, sarokkanapék, fenyőbútorok, elemes szekrények, ágyak, matracok és sok más bútor vár, hogy felfedezd és kiválaszd azokat, amelyek harmonizálnak otthonod – vagy az általad elképzelt álomotthon - stílusával.

Fa-Centrum Lakberendezési Áruház – ahol szinte minden megtalálható, ami szükséges a stílusos és egyedi lakberendezéshez Veszprémben! Szeretettel várunk!

Veszprém, Orgona utca 1.
info@facentrum.hu
www.facentrum.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.