Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

A nyár sztárja: a műrattan kerti bútor

2021. április 20. 8:59

Nincs is kellemesebb dolog annál, amikor nyáron a saját kertünkben élvezzük a napsütést. Főleg, ha mindezt kényelmes, igényeinknek megfelelő kerti bútorokban tehetjük. Az elmúlt évek sztárterméke a műrattan kerti bútor, mely számos előnnyel bír.

Gazdaságos és esztétikus megoldás

A műrattan kerti bútorok az eredeti rattan bútorokhoz hasonló kinézettel, ugyanakkor könnyebb kezelhetőséggel bírnak. Ezeket a bútorokat könnyebb tisztítani, és nem igényelnek rendszeres karbantartást. Emellett az időjárás viszontagságainak, így az esőnek és az UV-sugárzásnak is jobban ellenállnak, mint hagyományos társaik. 

Nem fakulnak ki és nem törnek el a rattan szálak. További előnyük, hogy mivel speciális műanyagból készülnek, nem nehezek, ugyanakkor jobban terhelhetők. Kis súlyuknak köszönhetően könnyen mozgathatók, nem utolsósorban pedig az áruk is jóval kedvezőbb. 

A műrattan kerti bútorok ma már szinte minden méretben és rengeteg színvariációban elérhetők, így könnyen megtalálhatja az Ön számára legideálisabb típust. Arról nem is beszélve, hogy bútorhoz tartozó párnákkal és ülőkékkel még egyszerűbben személyre szabhatja garnitúráját. Tekintse meg a Kerti Bútor Webáruház minőségi műrattan kerti bútorait, és válassza ki a stílusának legmegfelelőbb darabot!

Egyszerű tisztítás

Természetesen ezek a termékek is tovább őrzik meg minőségüket, ha vigyázunk rájuk. Tisztításukhoz elegendő egy nedves rongy, esetleg szappan vagy mosogatószer és víz. A tisztításhoz használhat magas nyomású vízsugarat is.

A bútorokhoz tartozó kárpitozott elemeket, párnákat minden esetben az adott anyagnak megfelelő módszerrel tisztítsa. Erről a használati útmutatóban, illetve az egyes elemek címkéin találhat további információt.

Amennyiben van rá lehetőség, a nyári szezon elmúltával helyezze bútorait száraz, védett helyre. Ha erre nincs lehetősége, ne aggódjon, a műrattan bútorok tökéletesen bírják a hőingadozást is, így amint javul az idő, már használatba is veheti kerti garnitúráját.

Hasznos tudnivalók

Műrattan kerti bútor vásárlásakor győződjön meg arról is, hogy a termékhez tartozó kiegészítők (ülések és párnák) vízállók-e. Ha nem, minden alkalommal össze kell gyűjteni őket zápor esetén, vagy meg kell várni, amíg megszáradnak, mielőtt újra használjuk őket. 

Ugyanakkor a nem teljesen vízálló, csupán vízlepergető hatású kiegészítők puhábbak és gyakran kényelmesebbek is. Ha nem vízálló kiegészítőket vásárol, és nem szeretné minden alkalommal ki és bepakolni a párnákat, egy kültéri bútorhuzattal egyszerűen megvédheti garnitúráját az esőtől akkor is, amikor nincs otthon.

Bármilyen garnitúrát is válasszon, a műrattan bútorok hosszú időn át praktikus társai lesznek és otthonossá varázsolják kertjét. Lazuljon el és élvezze a nyár minden egyes pillanatát!

 

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.