Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jubileumát ünnepelte a VKTT Egyesített Szociális Intézmény I. Idősek Otthona

2019. szeptember 6. 15:10
Pénteken ünnepelte fennállásának húszéves évfordulóját a Török Ignác utcai intézmény. Pro Meritis díjat vehetett át Égi Gabriella intézményvezető-helyettes.

A jubileumi ünnepségen a VKTT ESZI II. sz. Idősek Otthona énekkara és a Petőfi Színházművészei adtak műsort. Az intézmény dolgozóit és lakóit Porga Gyula polgármester is köszöntötte a kivételes alkalomból, a városvezető egy Pro Meritis díjat is átadott Égi Gabriella részére.

Égi Gabriella iskolái elvégzése után 15 évig dolgozott az egészségügyi ellátás területén. 20 éve teljesít szolgálatot a szociális szférában. 2013-tól a Török Ignác utcai Idősek Otthonában főnővéri beosztás mellett a VKTT Egyesített Szociális Intézmény Intézményvezető helyettesi feladatait is ellátja, ahol fő feladata a szakosított ellátások szervezése. Munkáját magas fokú szakmai tudás és rendkívüli elhivatottság jellemzi.

Egészségügyben szerzett tapasztalatát az idősek ápolása, gondozása során felelősségteljesen használja. Kezdetektől fogva részt vesz a szakmai fejlesztésben. A szociális gondozó- és ápolóképzésből, szakmai továbbképzésekből, valamint a szociális gerontológia szakos hallgatók oktatásából egyaránt kiveszi a részét. Óriási teherbírással rendelkezik, megbízható, lelkiismeretes munkatárs.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.