Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Három tipp, hogy jól induljon a hét

2019. július 8. 4:02 // Forrás: veszpremfest.hu
Tudjuk, tudjuk, ha nem is mindenki, de nagyon sokan utálják a hétfőket. Este azonban három koncertre is elmehetünk Veszprémben, hogy oldjuk a hét eleji stresszt.

A Rozé Rizling Jazz Napok Óváros téri színpadán az Intermezzo idézi meg elsőként a hétvégét délután hattól. Zenéjük nem csak a jazz-rajongók számára befogadható: jellegzetes dallamviláguk intelligens és jól átgondolt, ugyanakkor energikus és improvizatív is egyben.

20 órától Gáspár Szilviék csapnak a húrok közé. Repertoárjuk főleg ismert jazz-örökzöldekből áll, de saját dalokat is előadnak. Műsorunkban a jazz hangzásvilága mellett megtalálhatók a latin, a funky és a soul zene elemei is. A számok többsége saját hangszerelésű, ami egyedi hangzást kölcsönöz a daloknak.

Az estet a tízkor kezdődő koncerttel a Bin-Jip zárja, akiket annak idején még Harcsa Veronikával a mikrofon mögött ismerte meg az ország. Az énekesnő aztán Gyémánt Bálinttal karöltve egy új duó produkcióval jelentkezett, a Bin-Jip új hangjaként pedig Eszes Viki mutatkozott be: őt láthatja a veszprémi közönség is hétfő este.

vehir.hu
további cikkek
Rockzene történelmi környezetben Rockzene történelmi környezetben Harmincnál is több zenekar ad élő koncertet az idei Rock Palota Fesztiválon, amelyet június 14-én és 15-én rendeznek meg Várpalota történelmi központjában, a Thury-várnál. A kétnapos, ingyenes rockzenei rendezvényen olyan országos hírű bandák is fellépnek, mint a Mobilmánia vagy épp az Akela. 2024. március 19. 9:34 José Cura is fellép a VeszprémFesten José Cura is fellép a VeszprémFesten Újabb sztárfellépőt jelent be a VeszprémFest. A História Kertben felállított nagyszínpadon július 17-én az argentin tenor legenda, José Cura ad koncertet. A világhírű operasztár kifejezetten a veszprémi közönség kedvéért összeállított, csak itt hallható, különleges műsorában gitár és zongora kísérettel előadott argentin népdalok és nagy ívű, szimfonikus zenekarral megszólaló operaáriák egyaránt helyet kapnak.  2024. február 15. 13:16 Legyen egy fesztivál! - VeszprémFest20 filmvetítések ingyenesen a Fotonban Legyen egy fesztivál! - VeszprémFest20 filmvetítések ingyenesen a Fotonban 2024. január 23. 12:32 Időablak húsz évnyi zenére és kultúrára Időablak húsz évnyi zenére és kultúrára Csütörtök délután a Foton Audiovizuális Centrumban mutatták be először a VeszprémFest 20, Legyen egy fesztivál! című filmet, amely a programsorozat két évtizednyi sikereit próbálja összefoglalni egy órába sűrítve.   2024. január 19. 17:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.