Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C

Hódít a zuhanytálca nélküli trend! - A kulcs: zuhanyfolyóka

2019. június 20. 9:23
Minden fürdőszoba kialakításakor az egyik legfőbb kérdés: kádat vagy zuhanykabint válassz? Ha a zuhanykabin mellett döntöttél, több dolgot végig kell gondolnod, például hogy milyen trendet követsz majd. Mutatunk is egy tuti tippet!

A zuhanykabinok sokkal kisebb helyet foglalnak, mint akár a legkisebb kád, azonban nem adnak lehetőséget elmerülni egy kellemes habfürdőben. Ennek ellenére számos más előnyük van! A hidromasszázs panelekkel élvezheted az otthoni wellness élményét, illetve segítenek például abban, hogy vizet spórolj. Ezen felül a család bármely tagja kényelmesen használhatja őket, gyermekek és idősek egyaránt, különösen az alacsony zuhanytálcás modelleket vagy a zuhanytálca nélkülieket. Ha ez utóbbit választod, élvezheted a legmodernebb trend kínálta designt és kényelmet. Ehhez nincs másra szükséged, mint egy zuhanytálca nélküli kabinra és egy megbízható zuhanyfolyókára. Így egészen különleges és mutatós fürdőszobát alakíthatsz ki anélkül, hogy standard zuhanytálca méretek korlátoznának. Ne köss kompromisszumot, válaszd a modern, letisztult formákat és anyagokat, valósítsd meg így az egyedi elképzeléseidet!

Milyen zuhanykabint válassz?

Tartsd szem előtt, hogy a zuhanyzó kialakításakor akár teljesen személyre szabott megoldásokra is lehetőséged nyílik. Amennyiben egyedi méretű megoldásban gondolkozol, érdemes ellátogatnod a tervező oldalunkra, ahol számos lehetőséget kombinálhatsz. Ha nincsenek ilyen igényeid, akkor is érdemes alaposan felmérni a kínálatot, ugyanis nem csupán méretben, hanem stílusát tekintve is számos lehetőség közül válogathatsz.

A legkülönfélébb méretek, formák, ajtó nyílási irányok, színek és betétlemezek között biztosan megtalálod amit keresel. A kínálatunkban elérhető koncepciók pedig lehetőséget biztosítanak arra, hogy a fürdőszoba minden eleme harmonikusan illeszkedjen egymáshoz. Ne feledd, egy-egy jól megválasztott és a zuhanykabinhoz megfelelően illesztett csapteleppel és zuhanyfejjel olyan egységes hatást érhetsz el, amely akár egy luxus szállodában is megállná a helyét!

Különösen igaz ez az olyan zuhanytálca nélküli modellekre mint a Brilliant, a Walk-In, a Matrix vagy a Chrome zuhanykabinok egyes típusai, amelyeket ide kattintva térképezhetsz fel. Mindegyik termékcsalád sokoldalú megoldásokat tesz lehetővé.

A Brilliant zuhanyzókat a legapróbb részletek kézi kidolgozása és az alapanyagok csalhatatlan minősége jellemzi. A Walk-In az egyedi igényekkel rendelkező vásárlók kedvence: az utolsó milliméterig testreszabható, így speciális paraméterű fürdőbe is bátran választható.

A Matrix zuhanykabinok stílusa önmagáért beszél: a szaniterek összetéveszthetetlen megjelenéssel rendelkeznek, a legkifinomultabb gyártástechnológiával készülnek, a legfinomabb anyagokból. A kínálatunkban lévő eltolható ajtós zuhanykabinok közül a legelegánsabb darabok, emellett praktikus megoldásokkal rendelkeznek. A Chromezuhanytálca nélküli modellek szintén letisztultak: a zuhanykabin és -ajtó stílusos, ovális kialakítása harmonikus egységgé forrasztja az egyes alkotóelemeket. Mindemellett kellemes szimfóniává hangolódik az egységes fürdőszoba-koncepcióval.

A titok: zuhanyfolyókák

Ne feledd, hogy néha a legkézenfekvőbb megoldás éppen a lábaid előtt hever: és ezúttal a zuhanytálca nélküli kabinokhoz való zuhanyfolyókákra gondolunk. Akkor is érdemes ezt a kiegészítőt alkalmazni, ha akadálymentesíteni szeretnéd a fürdőt vagy fontos, hogy a burkolat a lehető legnagyobb felületen szabadon látszódjon. Ebben az esetben többféle zuhanyfolyóka és összefolyó közül választhatod ki a számodra ideálisat. Termékeink mindegyike garantálja 60 liter/perces vízáteresztést, aminek köszönhetően nem gyülemlik fel a víz a kabinban, így biztonságban tudhatod fürdődet és a szomszédokat is az “elázástól”. A kiváló minőségű anyagválasztás, azaz a rozsdamentes acélból készített folyókák biztosítják a hosszú élettartamot, ezért bátran vállaljuk, hogy 25 év garanciával segítjük a hosszútávú elégedettségedet.

Mire figyelj egyedi zuhanykabin esetén?

A zuhanyfolyóka helyes kiválasztása mellett az egyedi zuhanyzók esetében kiemelkedő jelentőséggel bír a megfelelő szakember megválasztása is, ugyanis zuhanytálca hiányában a víz elvezetéséről más megoldással kell gondoskodni. Ehhez nem elég a zuhanyfolyókát kiválasztani és beépíteni, oda kell figyelni a megfelelő kialakításra is, amelyhez elengedhetetlen a precíz szakember.

Bár egészen szemkápráztató tud lenni egy síkban kialakított alj, azonban mindenképp célszerű pár fokos lejtést is kialakítani a megfelelő vízelvezetés érdekében. Ha nem gondoskodsz lejtésről, számolnod kell azzal, hogy a visszamaradó víz nem elfolyni, hanem elpárologni fog, mely nyomot hagyhat maga után. A választott burkolat méretre szabása és ízléses elhelyezése további kulcsfontosságú tényező, ezekre is figyelj, amikor zuhanytálca nélküli megoldást választasz. Mindent egybevetve azonban érdemes egy ilyen konstrukciót választanod, hiszen szemkápráztató végeredményre és maximális kényelemre számíthatsz!

forrás: ravak.hu

Laguna Fürdőszoba Szalon és Vakolat Stúdió

8200 Veszprém, Mártírok útja 13. (Kis-Tesco mellett)
Tel : +36 88 404 794 ; Mobil: +36 70 777 6373
e-mail : laguna@lagunaveszprem.hu
fb: Laguna Fürdőszoba Szalon és Vakolat Stúdió
www.lagunaveszprem.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.