Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Életfogytig tartó fegyházbüntetést kért az ügyészség a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottjára

2019. május 15. 18:48 // Forrás: mti
Életfogytig tartó fegyházbüntetésre tett indítványt az ügyészség a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottjával szemben - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség szerdán.

Közleményükben emlékeztettek: a főügyészség a 40 éves férfival szemben több ember, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat. A vádlott tavaly szeptemberben a Várpalota melletti szőlőhegyen korábbi élettársát és a nő kétéves gyermekét gyilkolta meg.

A vádirat szerint a férfi a nála tizennyolc évvel fiatalabb nőt megfojtotta, a kétéves gyermeket pedig konyhakéssel mellkason szúrta. Ezek után, hogy cselekményét rablógyilkosságnak tüntesse fel, a ház bejárati ajtajának üvegét betörte és az értékesebb műszaki cikkeket a melléképületben elrejtette.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint a 40 éves berhidai férfit a bejelentést követő négy órán belül elfogták majd őrizetbe vették a rendőrök, a bíróság pedig elrendelte letartóztatását.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.