Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Finomhangolják a helyi járatos menetrendet

2019. április 25. 1:00
Immár negyed év tapasztalatával rendelkezve a V-BUSZ a menetrend újabb finomhangolását végzi el.

A módosítások az 1, 3, 4, 4A, 5, 6, 7, 7A, 8, 10, 11, 20, 21, 22 és 24 számú helyi járatok közlekedését érintik.

Május 11-től 21 fős befogadóképességű, alacsonypadlós kialakítású minibuszok rendszerbe állításával, 14E jelzéssel új autóbuszjárat indul, mely az állatkert elérhetőségét javítja. Május elsejétől minibuszokkal javítják Csatárhegy közlekedését is, a járatok pedig egyúttal a Dózsavárost és a Bakonyalját is összekötik majd.

A V-Busz Kft. a MÁV-Start Zrt.-vel a közösségi közlekedés versenyképességének elősegítésére szolgáló megállapodást kötött. Ennek első elemeként 2019. április 12-étől a MÁV-Start által az országban elsőként a V-Busz Kft. részére szolgáltatott, valós idejű vonatinformációs rendszer adatait használva a Veszprém, Vasútállomásról induló autóbuszok a vonatok késéseinek előrejelzése alapján késleltetve indulnak, hogy a csatlakozások megvalósulhassanak. Ezen adatokat elemezve módosítják a 4-es és 11-es buszok Vámosi utcai fordulótól történő indulási időpontjait május elsejétől.

A Henger utcai járatok a műszakváltás időszakában a VALEO új logisztikai központját érintve közlekednek.

A V-Busz kidolgozta a tanítási szünetekre vonatkozó járatsűrűséget. Ezeken a napokon a 3-as, 4A, 5-ös, 6-os, 7-es/7A, 11-es, 22-es és 24-es autóbuszokon a hétköznapi indulások száma kevesebb, míg a 25-ös jelzésű autóbusz nem közlekedik.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt 239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt A rendőrség közzétette a múlt heti nagyszabású akciójának eredményeit, amiben elsősorban gyorshajtókra vadásztak Veszprém vármegye útjain is. tegnap 11:29 Szavakban igen, tettekben már kevésbé támogatja néhány képviselő, hogy idén is legyen Gyárkert Szavakban igen, tettekben már kevésbé támogatja néhány képviselő, hogy idén is legyen Gyárkert A márciusi közgyűlésen került pecsét arra a hivatalos döntésre, ami lehetővé teszi, hogy az EKF sikerprojektje, a Gyárkert idén is folytatódjon, sőt egészen 2026-ig a város kiemelt fesztiváljai közé tartozzon. A közgyűlés erről szóló szavazásán viszont meglepő módon nem voltak egységesek a kérdésben a fideszes és ellenzéki képviselők. 2024. április 5. 14:25 Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Két áprilisi hétvégén, 6-án és 7-én, valamint 13-án és 14-én a Déli pályaudvaron komplex karbantartást végeznek, ezért akkor az állomás nem indít és nem fogad vonatokat, ugyanakkor a pénztárcsarnok a lezárás ideje alatt is megközelíthető marad - közölte a Mávinform szerdán a vasúttársaság honlapján. 2024. április 3. 15:32 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. 2024. március 28. 15:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.