Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Két kerék, száguldás, adrenalin – ez a Kárpáti Futárok Versenye

2019. április 10. 9:43
Idén is együtt szurkolhatunk a Kárpáti Futárok Versenye (Carpathian Couriers Race) ifjú bringásaival Veszprém Óváros terén, majd a Bakony és a Balaton virágba borult, zöldellő tájain egészen Pápa belvárosáig.

Május első vasárnapján újfent több mint száz, szerte Európából érkező fiatal kerékpáros pezsdíti fel az életet Veszprém és Pápa utcáin, s a környező vidék kedvelt lankáin. Közel 150 kilométeren át tekernek az ifjú titánok elszántan a céljukért, s ki tudja, talán a jövő Eddy Merck-je is köztük lesz idén!

A futam május 5-én 12:00 órakor indul Veszprémben az Óváros térről és várhatóan 15:30 körül ér véget Pápán a Várkert utcában. Remek vasárnapi program ebéd előtt Veszprémben vagy ebéd utáni kirándulásnak a környéken.

Ugyanezen a napon Veszprémben a polgármesteri hivatal épülete előtt lesz még Bakony 200 bringás teljesítménytúra rajtja és célállomása, valamint kerékpáros ügyességi pálya is gyermekeknek, amely a Veszprémi Kerékpáros Egyesület szervezésében kerül megrendezésre.

Útvonal:

Veszprém Óváros tér – József Attila út – 8-as út kereszteződése – 77-es út eleje – Pula – Halimba – Nyirád – Zalahaláp – Tapolca – Monostorapáti – Kapolcs – Pula – Halimba – Nyirád – Devecser – Noszlop – Bakonypölöske – Kup – Pápakovácsi – 83-as út (Pápa elkerülő) – Pápa Külső Győri út – Győri Út, Várkert út, Várkert út Sportcsarnok és Iskola közötti szakasza 200 méter hosszan (befutó, célterület)

Időterv:

• Lassú rajt Veszprém, Óváros tér: 12:00
• Éles rajt a 8-as út 77-es út kereszteződése után: 12:10
• Várható érkezés Pápakovácsi felől a 83-as úthoz: 15:00
• Várható befutó Pápán a Várkert utcában: 15:15-’30

vehir.hu
további cikkek
Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Nem sokkal szombat déli tizenkettő óra után Porga Gyula polgármester a Facebookon bejelentette, hogy össze is gyűjtötte a választási induláshoz szükséges aláírást. ma 13:12 Az érzelmeket vették célkeresztbe a Veszprémi Petőfi Színháznál. Eltalálták. Petőfi Színház Az érzelmeket vették célkeresztbe a Veszprémi Petőfi Színháznál. Eltalálták. Pénteken délután hivatalosan az első napjával, valójában a nulladik nap után már a másodikkal vette kezdetét a Veszprémi Petőfi Színház Lélektől Lélekig Fesztiválja. Magyar kuriózumként a veszprémi teátrumnak ezúttal is sikerült a programjával a színházat tágabban értelmezni a színjátszásnál, olyan társadalmi üzenetek közvetítőjeként léptek fel, amelyek mindenkit érintenek, nemtől, kortól, vallástól, szociális helyzettől függetlenül. ma 9:00 Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés választás 2024 Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz. ma 8:46 Növekvő felhőzet Növekvő felhőzet ma 8:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.