2020. október 24.
//
Salamon névnap

Tavaszi Szín Pompa!

2019. április 1. 12:11
Végre elérkezett a tavasz, és ezzel együtt friss színekbe öltözik a természet is. Ezt a „trendet” követjük mi is az üzletünkben, hiszen egy új taggal bővült a csapatunk. Ez pedig nem más, mint a MAPEI FLEX 500 ultramodern színkeverő gépe.

Azt tapasztaljuk mind a lakossági, mind a kivitelezői építőipari piacon, hogy egyre nagyobb igény van a tartós és környezet tudatos megoldásokra. Természetesen fontos szempont az ár-érték arány, azonban a döntéseknél előtérbe kerülnek azok a termékek és rendszerek, amelyek könnyen felhasználhatóak és már elsőre végleges megoldást biztosítanak az építtetőknek. Hihetetlen módon felértékelődött az idő és a munkaerő szerepe is, leginkább olyan termékekre van igény, amelyek rögtön rendelkezésre állnak és a lehető legkevesebb munkaerő ráfordítással bedolgozhatók.

Ehhez a minőségibb igényekhez juttatjuk mostantól hozzá a megrendelőinket, az új színkeverő gép és a MAPEI komplex védő és dekorációs bevonatai által.

Miben rejlik ez a komplexitás, milyen termék vonalakkal bővült az üzlet kínálata?

Főként készletről és szinte azonnal tudjuk biztosítani a következőket:

  • Komplett MAPETHERM hőszigetelő rendszer (Polisztirolos, Grafitos, Kőzetgyapotos) a hozzá kapcsolódó Akrylos (Acrycolor vagy Quarzolite), Szilikon (Silancolor) vagy Szilikát (Silexcolor) szinező vakolatokkal és homlokzat festékekkel. Ezek a bevonatok kérhetők olyan verzióban is, amely tartalmaz mohásodás, gombásodás elleni adalékszert is, így a párásabb, árnyékosabb falfelületeken is biztonsággal alkalmazhatók.
  • Beltéri falfestékek: normál diszperziós (Colorite) vagy nagyon alacsony koszolódású, prémium minőségű festékek (Dursilite)
  • Penészesedésre hajlamos környezetbe alkalmas beltéri festékrendszer pl. fürdőszoba, vizesedő falak. (Silancolor Plus)

A fenti termékek közel 1000 színben elérhetők, mely kiválasztásában élő színminták, állványok és a ColorMap Master Collection színkártya segítenek. Abban pedig, hogy milyen termékkel oldjuk meg az adott feladatot vagy problémát, szakképzett kollegák állnak a rendelkezésre.

Laguna Fürdőszoba Szalon és Vakolat Stúdió

8200 Veszprém, Mártírok útja 13. (Kis-Tesco mellett)
Tel : +36 88 404 794 ; Mobil: +36 70 777 6373
e-mail : laguna@lagunaveszprem.hu
fb: Laguna Fürdőszoba Szalon és Vakolat Stúdió
www.lagunaveszprem.hu

vehir.hu

További cikkek

Így nem lesz súlyos anyagi veszteség a teraszfelújítás
Így nem lesz súlyos anyagi veszteség a teraszfelújítás
Ha fel kell újítani a teraszt, erkélyt, nem mindegy, hányszor tesszük meg. Ha rosszul sikerül a kivitelezés elsőre, akkor új szakembert kell keresni, aki ismét elkéri a munkadíjat, és új járólapokat, segédanyagokat is kell vásárolni. Ráadásul, ha kimarad egy fontos lépés, garantált a burkolati probléma.
Hódít a zuhanytálca nélküli trend! - A kulcs: zuhanyfolyóka
Hódít a zuhanytálca nélküli trend! - A kulcs: zuhanyfolyóka
Minden fürdőszoba kialakításakor az egyik legfőbb kérdés: kádat vagy zuhanykabint válassz? Ha a zuhanykabin mellett döntöttél, több dolgot végig kell gondolnod, például hogy milyen trendet követsz majd. Mutatunk is egy tuti tippet!
Penész ellen egy meglepően hatékony apróság!
Penész ellen egy meglepően hatékony apróság!
Szinte hihetetlen, de egy apró dologgal megakadályozható a penészedés kialakulása a legkritikusabb helyeken, a sarkokban. Ha nem szeretnél ezzel küzdeni, akkor muszáj tudnod, mi az a nagy hiba, amelyet elkövethetsz a felújításkor, és amely miatt a penész hamarosan beköltözhet a felújított otthonodba!
Több mint ezer színt kikeverünk!
Több mint ezer színt kikeverünk!
Kalauz a padlóburkolat fajták világában
Kalauz a padlóburkolat fajták világában
Nem könnyű eligazodni a padlóburkolat fajták között. Trendek jönnek-mennek, és az emberek többnyire az éppen aktuálisan divatos mellett teszi le a voksát. Logikus ez, hiszen ha ruhában, sminkben a divat a mérvadó, akkor a lakásbelsőt is meghatározhatják - és meg is határozzák - a “trendi” termékek.