Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C

Tavaszi Szín Pompa!

2019. április 1. 12:11
Végre elérkezett a tavasz, és ezzel együtt friss színekbe öltözik a természet is. Ezt a „trendet” követjük mi is az üzletünkben, hiszen egy új taggal bővült a csapatunk. Ez pedig nem más, mint a MAPEI FLEX 500 ultramodern színkeverő gépe.

Azt tapasztaljuk mind a lakossági, mind a kivitelezői építőipari piacon, hogy egyre nagyobb igény van a tartós és környezet tudatos megoldásokra. Természetesen fontos szempont az ár-érték arány, azonban a döntéseknél előtérbe kerülnek azok a termékek és rendszerek, amelyek könnyen felhasználhatóak és már elsőre végleges megoldást biztosítanak az építtetőknek. Hihetetlen módon felértékelődött az idő és a munkaerő szerepe is, leginkább olyan termékekre van igény, amelyek rögtön rendelkezésre állnak és a lehető legkevesebb munkaerő ráfordítással bedolgozhatók.

Ehhez a minőségibb igényekhez juttatjuk mostantól hozzá a megrendelőinket, az új színkeverő gép és a MAPEI komplex védő és dekorációs bevonatai által.

Miben rejlik ez a komplexitás, milyen termék vonalakkal bővült az üzlet kínálata?

Főként készletről és szinte azonnal tudjuk biztosítani a következőket:

  • Komplett MAPETHERM hőszigetelő rendszer (Polisztirolos, Grafitos, Kőzetgyapotos) a hozzá kapcsolódó Akrylos (Acrycolor vagy Quarzolite), Szilikon (Silancolor) vagy Szilikát (Silexcolor) szinező vakolatokkal és homlokzat festékekkel. Ezek a bevonatok kérhetők olyan verzióban is, amely tartalmaz mohásodás, gombásodás elleni adalékszert is, így a párásabb, árnyékosabb falfelületeken is biztonsággal alkalmazhatók.
  • Beltéri falfestékek: normál diszperziós (Colorite) vagy nagyon alacsony koszolódású, prémium minőségű festékek (Dursilite)
  • Penészesedésre hajlamos környezetbe alkalmas beltéri festékrendszer pl. fürdőszoba, vizesedő falak. (Silancolor Plus)

A fenti termékek közel 1000 színben elérhetők, mely kiválasztásában élő színminták, állványok és a ColorMap Master Collection színkártya segítenek. Abban pedig, hogy milyen termékkel oldjuk meg az adott feladatot vagy problémát, szakképzett kollegák állnak a rendelkezésre.

Laguna Fürdőszoba Szalon és Vakolat Stúdió

8200 Veszprém, Mártírok útja 13. (Kis-Tesco mellett)
Tel : +36 88 404 794 ; Mobil: +36 70 777 6373
e-mail : laguna@lagunaveszprem.hu
fb: Laguna Fürdőszoba Szalon és Vakolat Stúdió
www.lagunaveszprem.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.