Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

Ismét rajzpályázatot hirdet a VeszprémFest

2019. március 29. 12:00
A VeszprémFest az elmúlt évek sikerén felbuzdulva idén is rajzpályázatot hirdet a Veszprémben található általános- és középiskolák diákjai számára.

A rajzpályázatban Veszprém két ikonikus épületét rajzolhatják meg, festhetik ki kedvükre a pályázók: a pályázat célja a Tűztorony és a Városháza homlokzatának egyedi „díszítése”. A pályamunkák készülhetnek bármilyen hagyományos rajztechnikával, vagy akár digitálisan is.

A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri bírálja el. A zsűri elnöke Hegyeshalmi László festőművész, a Művészetek Háza igazgatója. A pályázatok beadási határideje 2019. április 29., nyerteseket május 13-után hirdetnek.

A nyertes pályaműveket (épületenként legfeljebb 10-10 alkotást) a VeszprémFest ideje alatt, a Rozé, Rizling és Jazz Napok estéin, július 5. és július 14. között vetítik ki az épületek falaira, így ott egész este megcsodálhatók lesznek az alkotások. Emellett a nyertesek között helyi adományozók által felajánlott értékes ajándékokat is kiosztanak.

A részletes pályázati kiírás és a homlokzatok vetítési felületeinek sematikus rajzai letölthetők a https://veszpremfest.hu/rajzpalyazat weboldalról, illetve átvehetők papír alapon az Óváros téri Tourinform irodában.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.