Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Veszprémben működő NYUGDÍJAS SZERVEZETEK (klubok, egyesületek, alapítványok) számára

2019. március 26. 12:20

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Veszprém Városi Idősügyi Tanácsa pályázatot hirdet a városban működő nyugdíjas szervezetek számára 2019. évi programjaik és működésük támogatására.

A pályázat célja:
Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata értékesnek, egyben szükségesnek tartja a nyugdíjas szervezetek működését. Az időskorúak igényeinek megfelelő kulturális, illetve szabadidős elfoglaltságok szervezésében a szervezetek szerepvállalása nélkülözhetetlen. A pályázat célja a szabadidős tevékenység támogatása mellett a nyugdíjas szervezeteknek nyújtott segítség abban is, hogy olyan tevékenységeket is végezhessenek, amelyeken keresztül a tagokat érintő fontos információkhoz való hozzájutás, a tájékozódás lehetőségét biztosítják, illetve lehetővé teszik az időskorúak számára közös érdekeik megvitatását, valamint ezeknek szükség szerint kollektív képviseletét.

A pályázók köre:
Pályázatot nyújthatnak be a Veszprémben működő formálisan és informálisan működő nyugdíjas szervezetek (klubok, egyesületek, alapítványok). Nyugdíjasokat tömörítő vagy a nyugdíjasokért tevékenykedő szövetségek, ernyőszervezetek pályázatai nem részesülnek támogatásban.

A támogatási keret: 5 000 000 Ft

A támogatás formája:
Számlák ellenében az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ dologi kiadásai terhére.

A pályázatok benyújtása:
Pályázatot kizárólag a „NYUGDÍJAS SZERVEZETEK 2019” feliratú pályázati űrlapon lehet benyújtani. A pályázati űrlapok átvehetők a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján. Az űrlapokat a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájára, személyen vagy postán (8200 Veszprém, Óváros tér 9.) kérjük eljuttatni.

Pályázatok benyújtási határideje: 2019. április 15.
A postabélyegző legkésőbbi dátuma: 2019. április 15.

A pályázatok elbírálása:
A pályázatokat a Veszprém Városi Idősügyi Tanács bírálja el 2019. május 10-ig.
A döntéssel szemben fellebbezésnek helye nincs. A támogatást nyert nyugdíjas szervezetek listáját a Veszprémi 7 Nap-ban jelentetjük meg.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.