Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szabadidejükben fifázhatnak a veszprémi tűzoltók

2019. január 9. 12:25
Mostantól kellemesebben tölthetik szabadidejüket a veszprémi tűzoltók: Ovádi Péter országgyűlési képviselő és a Euronics összefogásának köszönhetően okostévét, Playstationt és hozzá tartozó játékokat kaptak.

Ovádi Péter tavalyi képviselővé választásakor minden megyei szervhez – a rendőrséghez, a katonasághoz, a katasztrófavédelemhez és a mentőszolgálathoz – ellátogatott, hogy felvegye velük a kapcsolatot és támogassa őket.

2018 nyarán a mentősöknél, legutóbb pedig a Veszprémi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon járt, ahol Fazekas Zsolttal, a Euronics Műszaki Áruházlánc mögött álló Vöröskő Kft. ügyvezetőjével adományozott egy okostelevíziót, Playstationt és hozzá tartozó játékokat a tűzoltóknak.

– A katasztrófavédők hivatásuknak választották, hogy másokon segítsenek. Mi esténként azért aludhatunk nyugodtan, mert tudjuk ha baj van, van kire számítani – mondta.

Fazekas Zsolt, Ovádi Péter és Nádai TamásFazekas Zsolt, Ovádi Péter és Nádai Tamás

Fazekas Zsolt úgy fogalmazott, mindez csupán csepp a tengerben, de ahol tudnak, lokálpatriótaként mindig szívesen segítenek a Jó Tündér Alapítványukon keresztül. A képviselő és a Euronics harmadik ilyen közös akciója ez.

Nádai Tamás tűzoltóparancsnok köszönetét fejezte ki a támogatással kapcsolatban. Elmondta, a nap 24 órájában elsődleges feladatuk a káresemények felszámolása és az állampolgárok védelme. Emellett tűzoltóik képzéseken és gyakorlatokon vesznek részt, amelyek mellett van lehetőségük kikapcsolódni, pihenni. Az új adományokat ezekben a köztes időkben tudják kihasználni.

Ge. Á.
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.