Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

2019 a felelősségvállalás éve lesz

2019. január 5. 4:00
Arra kértük az önkormányzati frakcióvezetőket és frakción kívüli képviselőket, hogy osszák meg újévi gondolataikat olvasóinkkal. Forgóné Kelemen Judit, a Jobbik képviselőjének válaszát közöljük.

2019 a felelősségvállalás éve lesz. Ez az év, lesz, akinek gyökeres változásokat hoz az életében, lesznek, akiknél semmi sem változik. Mégis, az előttünk álló év, közösségünk számára fontos eseményeket hoz. Az Európa Parlamenti és a helyi önkormányzati választások újabb 5 évre meghatározzák közösségünk életét, kezdetét veszi az Európa Kulturális Fővárosa programra való felkészülés, a helyi járatos közlekedés új rendben működik. Ezek már önmagukban elegendő kihívások városunk számára.

Kívánom, hogy 2019-ben mindenki számára elfogadható döntések szülessenek, közösségi és egyéni szinten egyaránt. A tervezett, vagy véletlenszerű változások életünk mindennapjait pozitív irányba vigyék. Veszprém valóban az egyik legélhetőbb város legyen, ne csak egy magazin állítsa ezt. Az otthonteremtés szlogenje valóságos, elérhető céllá váljon. Biztassuk a városunk fiatalságát családalapításra, gyermekvállalásra erre dolgozzunk ki programokat, támogatási formákat. A munkahelyek családbarát szemlélete ne csak egy-egy helyen, odaítélt díj formájában legyen kézzelfogható. Minden munkahely, minden foglalkoztató a városban legyen „emberbarát”, így munkavállalóját nem csak egy hasznot hozó, mindenkor rendelkezésre álló eszköznek tekinti majd. Becsüljük meg a dolgozót és a munkáját egyaránt. Városunk korfája elöregedő, ezért az idős emberekre irányuló figyelem 2019-ben sem csökkenhet. Vállaljunk felelősséget egymásért, hiszen ahogy „Minden magyar felelős minden magyarért” úgy minden veszprémi felelős minden veszprémiért.

Békességben, egészségben, boldogságban eltöltött újesztendőt kívánok!

Forgóné Kelemen Judit

képviselő

vehir.hu
további cikkek
Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt VKSZ Zrt Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt A klímaváltozásra, a biodiverzitásra és az esztétikára is figyelni kell, amikor a városi zöldfelületekhez hozzányúlnak a VKSZ Zrt. kertészei, de mindezek mellett a kísérletezésről sem tettek le azon a 200 hektáron, amiért Veszprémben felel a közüzemi szolgáltató. Ezekre a megoldásokra pedig külföldről is kíváncsiak, csütörtökön összesen hat európai országból érkeztek szakemberek, hogy megismerjék a veszprémi megoldásokat. ma 11:49 1% az esély a világháborúra 1% az esély a világháborúra Dr. Resperger István biztonságpolitikai szakértő Háború és béke címmel tartott előadást a Pannon Egyetemen kedden, ahol Tolsztoj művének elemzése helyett sokkal inkább a világ konfliktusos régiói kerültek terítékre. Ukrajnára, az arab térségre és Tajvanra egyaránt kitért az országosan is elismert szakember, miközben a globális atomháború valós fenyegetésének esélyét is számba vette. ma 22:43 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A megemlékezést minden év április 16-án tartják meg, amely az 1944-ben, immár 80 éve történt borzalmak, a holokauszt magyarországi áldozatainkat emléknapja.   2024. április 16. 16:08

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.