Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mit viseljünk idén a karácsonyi bulin?

2018. december 12. 11:59
Minden nő ismeri azt az érzést, amikor tele a szekrény, de ennek ellenére „nincs egy gönc se, amit felvehetne”: közeleg a karácsony, ahol az ünnepi menü kialakítása mellett központi témává válik az alkalomhoz méltó öltözék kiválasztása is. Felmerül a kérdés: hol találhatjuk meg leggyorsabban a tökéletes ruhát? Garami Krisztina megmutatta az újonnan nyílt veszprémi Medoo márkabolt legfrissebb ünnepi darabjait egyenesen Hódi Pamela kollekciójából.

Garami Krisztinát gyerek kora óta érdekli a divat, már az iskolai bulikon is ügyelt a csinos ruhák kiválasztására: „Emlékszem, hogy farsangon csillogó ruhás hastáncosnak öltöztem, mert szerettem volna kicsit kitűnni: gyerek fejjel ez tűnt a divat és a stílus felé vezető leggyorsabb útnak.”

Természetesen végül Krisztina nem a flitteres, kivágott ruhákban találta meg önmagát: egy letisztult, nőies, sportosan elegáns stílust képvisel, amit új üzletével minél több veszprémi nőnek szeretne átadni.

A belső szépség mellett, egy nő egészséges önbizalmához hozzájárul, ha csinosnak, szépnek érezheti magát a hétköznapokon még akkor is, ha a hangulata éppen nem tökéletes. Krisztina célja, hogy mosolygós, elégedett, magabiztos és boldog nők sétáljanak Veszprém utcáin, hiszen egy szabadidőruhában vagy otthon, egy pizsamában is lehet „sugározni”.

- Októberben rendeltem néhány ruhát a Medoo webshopjáról és „kellemes csalódás” ért: minden darab, amit korábban csak képen láttam, méret és szabás tekintetében is passzolt, illetve a tapintásuk is meglepően kellemes volt. Általában órákat töltünk a butikokban vagy a „fast fashion” boltokban válogatással, keresgéléssel, üzletről üzletre járva, ám néha így sem találjuk meg azt a ruhát, ami egyszerre kényelmes és méretre, stílusra is megfelelő, így nem hittem volna, hogy van olyan márka, ahol pontosan azt kapom, amit elképzeltem – mesélte.

A pozitív élmény után nem volt kérdés, hogy a Medoo márkával valósul meg az álom, hogy olyan üzletet nyithasson a városban, ahol a forgalmazott termékek minden szépséggel és minőséggel kapcsolatos igényt kielégítenek. A márka szlogenje: „A tökéletesség mindig a részletekben rejlik.” Olasz alapanyagok felhasználásával Hódi Pamela kollekciójában minden apró részlet hozzáértő figyelemmel készül és a sokszínű választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a stílusához, igényeihez, testalkatához illő ruhadarabokat. Az üzletben a pizsamától, a szabadidőruhán át az elegánsabb ruhákig megtalálható minden, így az álom karácsonyi outfitet is könnyedén beszerezhetjük a Belvárosi Üzletház második emeletén található Meedoo márkaüzletben.

Krisztina az idei karácsonyi vacsorához az Odett vagy az Inez ruhát ajánlja, amelyek az ünnepi időszak kedvelt, tűzpiros színében is elérhetőek. Az Odett ruha „A” vonalú szoknyájával és a diszkréten kivágott felső részével minden testalkathoz, a fiatalabb és az idősebb korosztály számára is kellemes viselet lehet. A kényelmes, ám elegáns darab arany csattal ellátott öv díszítőelemmel ízlésesen olvad bele a karácsony szín és motívum világába.

A szűkebb fazon kedvelőinek, akár szilveszterre is tökéletes viselet lehet az Inez ruha, amely hosszú ujjas kivitelével, vastagabb anyagával a téli rendezvények legkedveltebb darabja. A szoknya részen végigfutó gombsor enyhe csillogást ad az egyszínű ruhának és optikailag két részre osztja, mintha egy magasított derekú ceruzaszoknyát és egy enyhén dekoltált, elegáns, hosszú ujjú blézert viselnénk.

Krisztina is Inez ruhát viselt, fekete színbenKrisztina is Inez ruhát viselt, fekete színben

Krisztina álma a jövőre nézve, hogy a Medoo márkával átadhassa a veszprémi hölgyeknek divat iránti szeretetét odafigyelve, a legapróbb részletekre is. Széles választékkal, kiemelkedő minőségű alapanyagokkal, a fazonok sokszínűségével, magasszintű hozzáértéssel és segítő tanácsokkal várja, akár a sportos lezser stílust, akár a magassarkút viselő, elegánsabb irányt képviselő vásárlóit.

Medooforyou Veszprém by Hódi Pamela

Veszprém, Szeglethy utca 1. (Belvárosi Üzletház második emelet)

Telefon: +36 70 883-1125
E-mail: krisztina25@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/medooforyouveszprembyhodipamela/


Nyitvatartás: H-P 10-18 óráig, SZ 10-13 óráig

Sulyok Georgina
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.