2019. július 21., vasárnap
Dániel névnap

Jót(t)enni minden nap kedvenceinknek!

Az ételrendelés és a jótékonykodás összekapcsolása szerencsére már nem ismeretlen kis hazánkban. Egy kedves újításnak köszönhetően mostantól a menhelyi kutyákat is segítheted Magyarország legnagyobb online ételrendelő oldalán.

Már a jótékonykodásnak is megvan a nemzetközi napja, ez a dátum szeptember 5, Teréz Anya halálának napja. Majdnem egy évet kell várni, hogy újra eljöjjön ez a nap.

Ahhoz, hogy manapság jót cselekedjünk, már a lábunkat sem kell kitenni a házból. A Netpincér a Vigyél Haza Alapítvánnyal összefogva indította el azt a virtuális éttermet, ahol különböző összegekkel lehet támogatni az alapítványnál jobb sorsra váró kutyusokat. Az alapítvány már 10 éve segíti gazdákhoz az árva kutyákat. Munkájuk során már több mint 900 állatot gyógyítottak, neveltek fel, majd adták őket felelős gazdikhoz.

Bár az étlap hagyományos rendelési felületnek tűnik, az ott látható fogások csak jelképesek, ám ha rendelünk, valóságos segítséget nyújtunk azoknak az árva, sérült vagy idősebb kutyáknak, akik az alapítvány gondozásában várják, hogy örökbe fogadja őket egy-egy elkötelezett állatbarát.

A támogatást pedig mindenki a saját pénztárcájához igazíthatja. A rendelési összeg egy teljesen átlagos desszert árától indul, a legdrágább rendelési összeg pedig 10 000 forint, ami egy egész napos ínyenc piknikkosarat jelent a gazdira váró négylábúknak.

A felsorolt ételek nem kerülnek kiszállításra, hanem a netpincér levonások nélkül továbbítja az alapítványnak a rendelés értékét. Így, ha megrendelsz egy-egy ételt, annak teljes összegével a nehéz sorsú kutyákat támogatod!

Ahogy más ételek megrendelésénél, így a kutyusok ebédjének, vagy vacsorájának számla kiegyenlítése bankkártyával is történhet. Szóval amennyiben Te épp nem vagy éhes, úgy is segíthetsz kedvenceiden.

Vigyél haza! A virtuális kutyaétterem itt elérhető!