Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

ERŐSÖDŐ FELMELEGEDÉS AZ ERŐS LEHŰLÉS ELŐTT

2018. június 20. 9:34 // Forrás: VMeteo.hu

Szerdán a több órás napsütés mellett időnként megnövekszik a felhőzet, foltokban kialakulnak záporok, zivatarok. Ezek várhatóan elkerülik a várost, de kis valószínűséggel nálunk is előfordulhat kevés csapadék. Általában gyenge marad a délkeleti szél. A hőmérséklet 30°C közelében tetőzik - írja a VMeteo.hu.

Csütörtökön fátyol felhőzet szűri a nap fényét. Az érkező hidegfront előtt még egy nyári napot élvezhetünk. A mérsékelt délnyugati szélben a reggeli 19°C-ot követően délután 30°C ígérkezik. A hidegfront a késő esti, kora éjszakai órákban ér kezik záporok, zivatarok és megerősödő északnyugati szél kíséretében.

Pénteken eleinte borult lesz az ég felettünk, esővel, záporesővel, a csapadék mennyisége azonban még bizonytalan. Később csökken a felhőzet, kisüt a nap. A gyakran erős északnyugati szél délutánra jelentősen mérséklődik. A hőmérő higanyszála reggel 16°C-ot mutathat, a délelőtti órákban azonban várhatóan tovább hűl a levegő, délután a napsütés hatására azonban gyorsan melegszik és 18°C-ot is mérhetünk. Az ilyenkor szokásosnál hűvösebb lesz a hétvégén is.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.