2019. január 22., kedd
Vince névnap

Megnyitotta új veszprémi üzletét az Euronics

A Dornyai utcán helyet kapott áruházban közel 800 négyzetméteren mintegy 14 ezer termékkel várják a vásárlókat csütörtöktől.

A veszprémi székhelyű cég a költözéssel végre saját városában is önálló ingatlanhoz jutott, ezzel együtt pedig a korábbi két, a Plázában, illetve a Mártírok útján, a kis Tesco mellett található üzletének búcsút mondott.

Fazekas Zsolt ügyvezető igazgató a hivatalos megnyitón köszönetet mondott minden kollégájának, illetve az áruházlánc mögött álló Vöröskő Kft. menedzsmentjének, akik az elmúlt időszakban szinte éjt nappallá téve dolgoztak a beruházáson, illetve azon, hogy a két korábbi üzlet árukészletét új cikkekkel kiegészítve sikeresen átköltöztessék. A cég az elmúlt 29 évben innovatív szemléletének köszönhetően folyamatosan tudott bővülni, minden megyében rendelkeznek üzlettel – többnyire saját ingatlanban –, az elmúlt 2-3 évben pedig egyre újabb területeket vontak be a termékportfólióba, így mostanra gyakorlatilag egy teljesen új Euronics jött létre. Csak az elmúlt évben ötszörösére növekedett az árukínálatunk, emellett minden hónapban dupláztunk, ebben a hónapban pedig triplázni fogunk – összegezte az elmúlt időszak sikerét az ügyvezető.

Ovádi Péter, a térség parlamenti képviselője szerint az új üzlet is jól mutatja Veszprém és a térség erejét, és hogy a vállalkozások, a befektetők szívesen vetik meg itt a lábukat: gyakorlatilag nem telik el olyan hónap, hogy ne adnának át valamilyen új beruházást. Külön büszkeség, hogy egy közel 30 éves magyar vállalat fejlesztéséről beszélhetünk, amely országszerte több mint ezer embert foglalkoztat, Veszprémben pedig több mint 300 családról gondoskodik. Ráadásul az üzlet megnyitásával a város széli terület szépüléséért is tettek. Mindezt a Fazekas családnak köszönhetjük, akik sikeres üzleti tevékenységük mellett társadalmilag is elkötelezettek: rendszeresen támogatják a kézilabdásokat, nemrégiben egy jótékonysági sportrendezvény társszervezői voltak és a tehetséggondozásra is odafigyelnek, amellyel ugyancsak Veszprémet erősítik.

A 720 millió forintból megvalósult beruházás valóban figyelemre méltó: 798 négyzetméteren több mint 200 millió forint értékű árukészletből válogathatunk, a megfelelő darab kiválasztásában pedig 25 fős személyzet segít. A 14 ezer termék között megtalálhatók például VR szemüvegek is, amelyeket akár helyben kipróbálhatunk, az üzletben emellett Shop in Shop élményszigetek, okosotthon bemutató és kávésziget is helyet kapott. Érdemes minél hamarabb felkeresni az áruházat, a nyitáshoz kapcsolódóan ugyanis egészen jövő hét végéig számos akcióval várják a vásárlókat.

Cím: Veszprém, Dornyai Béla út 3., a Stop Shop mellett