Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tavaszköszöntő majális a Kolostorok és Kertekben

2018. április 24. 4:00
A szervezők színes programokkal várják május 1-jén a rendezvényterületre látogatókat.

Ihász Norbert, a Polgári Csapat Ifjúsági és Kulturális Egyesület ügyvezetője elmondta, a május 1-jei majális olyan esemény, amelyre sok ember nosztalgiával gondol vissza, de talán még a fiatalabbaknak is kisebb-nagyobb emlékük van erről. A Polgári Csapat a Lélektér Alapítvánnyal, a Veszprémi Diák és Ifjúsági Önkormányzattal (VEDIÖK), valamint a várossal együttműködve, a régmúlt hagyományaihoz visszanyúlva szeretné újra feleleveníteni a majálist, és olyan ünneppé tenni az itt élők számára, amelyet hasonló érdeklődéssel és lelkesedéssel várnak, mint régen. Olyan újdonságokkal várják az érdeklődőket, amelyek egyszerre elevenítik meg a retro hangulatot, ugyanakkor a manapság népszerű programokkal is fűszerezik azt.

Ihász Norbert, Bényei Benjámin és Szabó PéterIhász Norbert, Bényei Benjámin és Szabó Péter

Bényei Benjámin, a Polgári Csapat marketingért felelős tagja kiemelte, a Kolostorok és Kertek Rendezvényközpontnál ideálisabb helyszín nem is lehetne, nemcsak azért, mert évekkel, hanem, mert évtizedekkel ezelőtt is itt tartották a városi majálist. Az idei majális egyik különlegessége, hogy az érdeklődők helikopteres sétarepülésen is részt vehetnek, ahol olyan távlatokból csodálhatják meg Veszprémet, ahogy eddig még sosem. Ezen kívül, megőrizve a régi majálisok emlékét, büféstandok, sörpultok és virslistandok is várják az érdeklődőket.

Szabó Péter, a Kolostorok és Kertek ügyvezetője elmondta, 5. alkalommal kerül megrendezésre az esemény, amely eddig a Szezonnyitó Családi Nap nevet viselte. A rendezvény Kolostorok és Kertek születésnapja is egyben, hiszen 7 évvel ezelőtt, 2011-ben május 2-án kezdte meg a munkát.

Részletes program:

Tokos Bianka
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.