Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

25 éves az Alvin és a Mókusok – Veszprémben is megünnepli a jubileumot a zenekar

2018. március 6. 14:42
Idén ünnepli 25. születésnapját az Alvin és a Mókusok, melynek apropóján február elején turnézni indult a csapat. A negyedszázados koncertkörút során Veszprémbe is ellátogatnak: március 14-én az Expresszó színpadán csap a húrok közé a nyíregyházi punk rock zenekar.

Az 1993-ban egyszerű garázsbandaként alapított Alvin és a Mókusok az évek során kétségtelenül Magyarország legnépszerűbb punk rock zenekarává és a hazai fesztiválok egyik legkedveltebb csapatává vált. A női basszusgitárossal működő együttes dalait nem csak a rajtuk felnőtt, hanem a fiatalabb generáció is ugyanúgy szereti, elsősorban a szókimondó, őszinte szövegviláguk miatt. A kezdetektől szünet nélkül alkotó banda 2018-ban negyedszázados jubileumot ünnepel. A rajongók hosszú éveken át tartó hűségét a zenészek egy különleges koncertturnéval igyekeznek meghálálni.

„Egy nagyon speciális évet tervezünk a banda számára az évforduló kapcsán. Tíz országban fogunk játszani, összesen 25 klubkoncertünk lesz, ebből Magyarországon csupán tizenkettő egész évben. A koncertműsorral igyekszünk felölelni az elmúlt negyed évszázad legmeghatározóbb dalait, így a több mint kétórás program számunkra is egy nosztalgikus utazás lesz. Már nagyon várjuk!” – mondja Pásztor István (Alvin), a zenekar frontembere.
Az Alvin 25 névre keresztelt jubileumi koncertsorozat február 2-án Tatabányán indult, majd a következő két hétben Szegeden és Miskolcon is fellépett a csapat. A turné negyedik állomása Veszprém, ahol március 14-én az Expresszó színpadán játszik a zenekar.

„Ősidők óta visszajárunk Veszprémbe, semmi esetre sem szerettünk volna kihagyni a jubileumi turnénk állomásai közül! A város mondhatjuk, alappillére a zenekarnak, az itt tartott bulik mindig emlékezetesek voltak! Az évek során sok nagyszerű embert sikerült megismernünk, már nagyon várjuk, hogy újra lássuk őket!”

Az Alvin és a Mókusok március 14-ei fellépése előtt ezúttal is a Szükségállapot csapata melegíti a közönséget. A veszprémi buli után a banda rövid időre elbúcsúzik a hazai rajongóktól – a hónap második felében Írországban, Angliában, Erdélyben, Szlovákiában és Csehországban folytatódik a 25 éves jubileumi koncertsorozat.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.