2018. május 27., vasárnap
Hella névnap

Fidelitas: Kész Zoltán csak a Facebookon acsarkodik, miközben nem csinál semmit

A Fidesz társszervezete emlékeztetett arra, hogy a térség független országgyűlési képviselője mit gondol az illegális bevándorlásról és a biztonságról.

A Veszprémi Fidelitas szerint az előttünk álló választás tétje nem csak egy egyszerű véleménynyilvánítás. Olyan döntés előtt állunk, amely nem csak Veszprém, hanem egész Magyarország jövőjét határozza meg, ezért nem mindegy, hogy kire bízzuk választókerületünk képviseletét.

„Olyan képviselőre van-e szüksége a veszprémieknek, mint Kész Zoltán, aki együttműködik külföldi álcivil szervezetekkel, kiáll a brüsszeli kvóták mellett, és az illegális bevándorlást támogató nézeteivel veszélyezteti hazánk biztonságát, vagy olyanra, aki fontosnak tartja az ország védelmét?”-tette fel a kérdést Hegedűs Barbara, a Fidelitas országos alelnöke hétfő délután Veszprémben.

Hegedűs Barbara, a Fidelitas országos alelnöke február 12-én veszprémbenHegedűs Barbara, a Fidelitas országos alelnöke február 12-én veszprémben

Az alelnök szerint a jelenlegi országgyűlési képviselő, Kész Zoltán többször kinyilvánította, hogy mit gondol az Európát érintő migrációs válságról. Kész az elmúlt években adománygyűjtést szervezett az illegális bevándorlóknak, amely során szorosan együttműködött a Soros-féle Migration Aiddel, továbbá semmibe vette 32 ezer, a választókörzetében élő polgár akaratát, amikor a brüsszeli kvótákat elutasító népszavazás eredményével szembe helyezkedve nem szavazta meg a bevándorlás megfékezésére irányuló alkotmánymódosítást.

A Fidelitas szerint Magyarország és Veszprém biztonságát a bevándorlási válság közepette semmi esetre sem szabad az ellenzékre bízni.

Hegedűs úgy látja, nem fér kétség ahhoz, hogy Kész Zoltán lebontaná a határzárat, és beengedné az illegális bevándorlókat Veszprémbe is. ”Sőt, aki ezzel ellenkező véleményt fogalmaz meg, azt még tudatlannak is minősíti”- mondta.

Hegedűs Barbara szerint Kész Zoltán csupán a számítógépe elől, Facebook-bejegyzésekben acsarkodik a miniszterelnökkel, és minden, a térségéért dolgozó helyi politikussal, miközben nemhogy a helyi feladatait nem látja el, még az ország biztonságát is veszélyezteti. „Becsapta a választóit, és hazugságaival, ferdítéseivel le is nézi az embereket”-fogalmazott.

A Fidelitas szerint Veszprémnek olyan képviselőre van szüksége, aki aktívan szerepet vállal a választókerület életében, és kemény munkával, kellő elszántsággal tovább tudja gyarapítani a város értékeit.

Felhívták a figyelmet arra, hogy az áprilisi választás tétje Magyarország és Veszprém biztonságának megőrzése, ezért Ovádi Péterre, a Fidesz-KDNP jelöltjére való szavazásra buzdítanak.

Ovádi Péter újra láthatóvá tenné Veszprémet és környékét az országgyűlésben - vehir.hu

A Fidesz-KDNP hivatalosan is bemutatta Veszprém megyei 1. számú választókerületi jelöltjét. Porga Gyula polgármester szerint Ovádi Péter együttműködő, szorgalmas és megbízható képviselője lenne a térségnek. A Fidesz weboldalán tette közzé kedden a 106 egyéni körzetben induló jelöltjei névsorát. A megyeszékhelyet is magába foglaló Veszprém megyei 1.